Kompatibilitet

A janë Ujorët partnerët perfekt? Mesa duket, po

19 Janar 2019

A janë Ujorët partnerët perfekt? Mesa duket, po

Nesër hyjmë zyrtarisht në muajin e Ujorit, horoskopin vjetor dhe karakteristikat e të cilit mund t’i lexoni përkatësisht këtu dhe këtu. Ujorët janë shenja më e pazakontë e zodiakut. Janë të çuditshëm, introvertë dhe ndoshta pak revolucionarë. Janë partneri ideal.

Nëse jeni vetë Ujor, e dini për çfarë e kemi fjalën. Zakonisht, gjërat që thonë u merren për keq, por sërish, mbeten besnikë, dashamirës dhe inteligjentë. Mendja e tyre është një burim i pashtershëm idesh të reja dhe me ta s’do të mërziteni kurrë.

1. Janë jashtëzakonisht të zgjuar

2. U shmangen konflikteve si të jenë ngjitës

3. Janë paturpësisht të pavarur

4. Janë tejet praktikë

5. Ngjallin qetësi dhe paqe tek ata që i rrethojnë