Shopping now!

Fustanet e pranverës mund t'i vishni tani pa u menduar 2 herë

13 Janar 2019

Fustanet e pranverës mund t'i vishni tani pa u menduar 2 herë

Mund të duket shumë herët për të menduar rreth fustaneve të pranverës, por nuk është aspak për të bërë blerje shumë funksionale. Si thoni për disa fustane që mund t’I vishni tani, por edhe në muajt e ngrohtë? Versionet më poshtë, mund t’i përshtasni fare lehtë në çdo stinë, mjafton që të blini me zgjuarsi.

Fustanet e pranverës mund t'i vishni tani pa u menduar 2 herë

Një fustan xhins nuk njeh kohë. Nëse në dimër e vishni me një palë geta të trasha dhe çizmet tuaja të preferuara, në verë, një palë  sandaled dhe gati!

Fustanet e pranverës mund t'i vishni tani pa u menduar 2 herë

Nuk ekziston asnjë rast i papërshtatshëm për një fustan të mëndafshtë. Trupi juaj s’mund të duket më luksoz se kaq!

Fustanet e pranverës mund t'i vishni tani pa u menduar 2 herë

Fustani golf është shpëtim! Në pranverë, mjafton të hiqni pallton dhe të nxirrni atletet e preferuara!

Fustanet e pranverës mund t'i vishni tani pa u menduar 2 herë

Ky fustan s’mund të mungojë kurrsesi në dollapin tuaj!

MOS I HUMBISNI