Tradhëtia

Ç'është kafazi i penisit dhe a i duhet jetës suaj në çift? (Lexo: jo, nuk ju duhet)

22 Nëntor 2018

Ç'është kafazi i penisit dhe a i duhet jetës suaj

Keni dëgjuar për brezat e virgjërisë (si ky në foto) dhe tani është momenti për ca barazi gjinore. Ashtu si brekushat e metalta nuk i lejojnë vajzat të bëjnë seks, edhe pajisja e mëposhtme ka të njëjtin qëllim, por për djemtë.

Ç'është kafazi i penisit dhe a i duhet jetës suaj

?? Th? Giang postoi këtë video në Facebook, ku demonstron si funksionon... hmmm... kafazi i penisit? Ashtu po e quajmë.

Në pamje të parë duket si mbajtës mikrofoni a si skulpturë kontemporane, por jo.

Ç'është kafazi i penisit dhe a i duhet jetës suaj

Është një kafaz penisi!

Ç'është kafazi i penisit dhe a i duhet jetës suaj

Me dryn dhe çelës!

Ç'është kafazi i penisit dhe a i duhet jetës suaj

?? Th? Giang shpjegon se e mban të kyçur deri kur “të duhet ta përdorësh”.

Ç'është kafazi i penisit dhe a i duhet jetës suaj

Në fjalë të tjera, kur i dashuri është jashtë shtëpisë, e ka të kyçur, ndërsa në shtëpi, prëmes çelësit, jo.

Ç'është kafazi i penisit dhe a i duhet jetës suaj

Besojmë se qëllimi në këtë rast është që ai të mos e tradhtojë kur të mos jetë me të? Ndoshta?

Ç'është kafazi i penisit dhe a i duhet jetës suaj

Gëzuar festat.

Ç'është kafazi i penisit dhe a i duhet jetës suaj