Fashion on TV

Në një univers paralel, si do të visheshe ti në Victoria Fashion Show?

9 Nëntor 2018

Në një univers paralel, si do të visheshe ti në Victoria

Pas sfilatës së engjëjve të Victoria’s Secret në eventin e mbajtur në New York, përfshirë këtu momentin emocionues të largimit të Adriana Limës mes lotëve dhe duartrokitjeve, tani është radha e këngëtarëve.

Shënim: Në fund, zgjidhni të preferuarën tuaj!

Në fillim përqëndrohemi tek momenti para shfaqjes në tapetin e kuq. Halsey guxoi me një fustan të zi, të shkurtër dhe të tejdukshëm.

Në një univers paralel, si do të visheshe ti në Victoria

Në një univers paralel, si do të visheshe ti në Victoria

Rita zgjodhi një fustan në nuancat e argjendit të ndezur, asimetrik dhe i çarë në njërën anë.

Në një univers paralel, si do të visheshe ti në Victoria

Në një univers paralel, si do të visheshe ti në Victoria

Në një univers paralel, si do të visheshe ti në Victoria

Bebe preferoi një fustan të kuq me dekolte të theksuar.

Në një univers paralel, si do të visheshe ti në Victoria

Në një univers paralel, si do të visheshe ti në Victoria

Kelsea Ballerini u paraqit me një fustan të ngushtë me mëngë.

Në një univers paralel, si do të visheshe ti në Victoria

Të tjerë:

Në një univers paralel, si do të visheshe ti në Victoria
Shawn Mendes

Në një univers paralel, si do të visheshe ti në Victoria

Në një univers paralel, si do të visheshe ti në Victoria
The Struts
Në një univers paralel, si do të visheshe ti në Victoria
The Chainsmokers

Tani kalojmë tek performancat:

Në një univers paralel, si do të visheshe ti në Victoria
Kelsea Ballerini
Në një univers paralel, si do të visheshe ti në Victoria
Halsey
Në një univers paralel, si do të visheshe ti në Victoria
Rita Ora

Në një univers paralel, si do të visheshe ti në Victoria

Në një univers paralel, si do të visheshe ti në Victoria

Në një univers paralel, si do të visheshe ti në Victoria
Bebe Rexha

Në një univers paralel, si do të visheshe ti në Victoria

Në një univers paralel, si do të visheshe ti në Victoria