Fashion on TV

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

9 Nëntor 2018

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Pas një sërë shfaqjesh ekstravagante nëpër botë – në qytete si Londra, Parisi dhe Shangai – “Victoria Fashion Show” u rikthye në New York, aty ku pati fillesat 23 vite më parë. Një pjesë të koleksionit të këtij viti, që përfshin një bashkëpunim me dizajneren britanike Mary Katrantzou, e shihni tani.

Taylor Hill

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Gigi Hadid

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Bella Hadid

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Alexina Graham

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Josephine Skriver

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Sara Sampaio

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Kendall Jenner

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Lais Ribeiro

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Aiden Curtiss

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Liu Wen

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Lameka Fox

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Cindy Bruna

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Yasmin Wijnaldum

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Behati Prinsloo

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Candice Swanepoel

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Shanina Shaik

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Barbara Palvin

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Stella Maxwell

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Sofie Rovenstine

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Romee Strijd

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Adriana Lima 

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

(e cila mes lotëve, i dha lamtumirën pasarelës së VS, pas 19 vitesh)

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Candice Swanepoel

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

Lais Ribeiro

Ç’veshën engjëjt e Victoria Fashion Show 2018

etj, etj, etj.

Në Victoria’s Secret Fashion Show, që do të transmetohet më 2 dhjetor në ABC, performuan dy këngëtaret me origjinë shqiptare, Rita Ora dhe Bebe Rexha, Chainsmokers, Halsey, Kelsea Ballerini, Shawn Mendes dhe The Struts, por për këto detaje do të flasim në vijim.

Burimi: Vogue