Historia Ime

'Ëndrra ime më e madhe seksuale është të jem shërbëtori i një zonje të pasur'

26 Tetor 2018

'Ëndrra ime më e madhe seksuale është të jem
Jim Parsons si Sheldon Cooper në "The Big Bang Theory"

Jam një burrë në të pesëdhjetat dhe gjithë jetën time kam fantazuar të dominohem nga gra. Duke qenë se jam burrë në një vend pune goxha tradicional, jam i sigurt se stafi i sekretarisë do të mahnitej nga fakti se dëshira ime më e thellë seksuale është të jem shërbëtori i një zonje të pasur.

Kam tentuar t’i bëj realitet fantazitë e mia duke blerë uniforma shërbëtoresh dhe duke i mbajtur veshur teksa pastroj shtëpinë. Disa prej të dashurave të mia s’e kishin problem, por sërish nuk tregonin entuziasëm. Këtë vit, përmes një shërbimi telefonik për këtë punë, u njoha me një dominuese që sapo ishte shpërngulur dhe kishte nevojë për pastrues. U takuam në një vend publik për intervistën dhe pasi u sigurua se po tregohesha i sinqertë, më ftoi në shtëpinë e saj për një provë. E vesha me shpejtësi uniformën e zezë me përparëse të bardhë dhe fillova punë.

Më la të pastroja kuzhinën, banjën, dhomën e ndjenjies dhe hollin, por më mbajti larg zonave personale si dhomat e gjumit dhe lavanteria. Në fakt, po më urdhëronte dhe kritikonte punën time. Që na ajo ditë, jam bërë pastruesi i saj i përhershëm. I bëj gjithë punët asaj dhe vajzës së saj të rritur.

Ndoshta po vrisni mendjen, po seksi ku është? Larg shtëpisë së saj, më eksiton shumë ideja e nënshtrimit dhe më emocionon vështrimi në sytë e saj kur i dal përpara me uniformë, gati për të marrë urdhrat. Gjithashtu, mbaroj pas përçmimit që shpreh e bija. Për vite me radhë, kam vrarë mendjen pse të qenit shërbëtor më duket eksituese. Tani, një ditë në javë, jam i qetë teksa pastroj.

Shkruar nga një burrë anonim për The Guardian