Shopping now!

Palltoja e ëndrrave tuaja kushton fiks 4,000 lekë

22 Tetor 2018

Palltoja e ëndrrave tuaja kushton fiks 4,000 lekë

E dimë, vera ka zgjatur më shumë se zakonisht këtë vit. Por mos u gënjeni, dimri është pranë dhe kur të vijë, bëni mirë të jeni të përgatitur me veshje që do t’ju mbajnë ngrohtë.

Prandaj po ju vëmë në dijeni të palltos së më poshtme. Është një ndër më të shiturat në Nordstrom çdo vit dhe pa dyshim, do të jetë dhe këtë vit. Vjen në disa ngjyra, njëra më e këndshme se tjetra dhe jaka shkon me çdo stil të mundshëm.

Palltoja e ëndrrave tuaja kushton fiks 4,000 lekë

Tipari më i mirë ama është çmimi. Kushton vetëm $37. Një pallto e kësaj cilësie për 4,000 lekë është pa dyshim blerje e zgjuar.

MOS I HUMBISNI