TV Mania

Përpara demokracisë, Gjergj Leka bëri tatuazh një kryq dhe ja çfarë i ndodhi

20 Tetor 2018

Përpara demokracisë, Gjergj Leka bëri tatuazh një kryq dhe

Kantautori i njohur Gjergj Leka ka qenë ditën e djeshme i ftuar tek “Rudina”, ku ka folur për projektin e tij më të fundit muzikor, një klip që flet për jetën e tij. Gjatë intervistës Gjergji i është përgjigjur pyetjeve të drejtuara për të nga disa kalimtarë të rastësishëm dhe në njërën prej tyre kantautorit i është dashur të tregojë nëse beson apo jo në Zot.

Përpara demokracisë, Gjergj Leka bëri tatuazh një kryq dhe

Për t'u përgjigjur Gjergji ka ndarë me shikuesit një ndodhi shumë personale, që lidhet me një tatuazh me elementin e kryqit që kantautori e ka në zonën e qafës rrëzë veshit.

“E para punës unë kam këtë (kryqin tatuazh) dhe që ta dini e kam bërë, jo në kohën e demokracisë. E kam bërë më herët dhe kam ngrënë edhe nja katër muaj kështu domethënë...gjëra. E kam bërë se kështu ka qenë koka ime. Të isha tani nuk do e bëja, por nuk jam bërë pishman.”

Intervistën e plotë mund ta ndiqni këtu.

MOS I HUMBISNI