Shopping now!

Çizmet e dimrit s’do t’i gjeni më kaq lirë sa sot

25 Shtator 2018

Çizmet e dimrit s’do t’i gjeni më kaq lirë sa sot

I keni parasysh çizmet Ugg? Çizmet më të ngrohta, më të rehatshme, çizmet perfekte për dimër? Po, e dimë që i keni parasysh. Diçka e pazakontë ndodhi dhe dy prej modeleve të çizmeve Ugg janë me ulje masive.

Falë uljes së Nordstrom Rack, modelin e mëposhtëm mund ta bëni tuajin për vetëm $78. Vlera e plotë arrin $175!

Çizmet e dimrit s’do t’i gjeni më kaq lirë sa sot

Çizmet Ugg, përveçse më të urryerat në botë për disa, janë klasike. Mund t’i dhuroni pa frikë ose mund t’i mbani vetë dhe t’i vishni gjithë dimrin.

Çizmet e dimrit s’do t’i gjeni më kaq lirë sa sot

Nëse nuk gjeni masën tuaj nga modeli i mësipërm, provoni këtë prerje më të shkurtër, për pothuajse të njëjtin çmim.