Shopping now!

Pse një fund i ngushtë treçerekësh është gjithë ç’ju duhet për vjeshtë

22 Shtator 2018

Pse një fund i ngushtë treçerekësh është

Të ngushtë pas trupit, prerje e drejtë dhe mbi gju. Fundi i ngushtë treçereksh ka shumë fansa duke nisur me zyrtarët e punonjësit e zyrave, pedagogët dhe bibliotekarët tek-tuk. Porsi pulovrat e mbyllura, edhe fundi në fjalë ka anënë e tij sensuale. Mund të gjeni goxha prerje me të çarë në anë, apo bel të ulët.

Shumicën e rasteve ama, fundet e ngushtë treçerekësh duken seksi sepse personi që i vesh di t’i stilojë. Mund të frymëzoheni nga fundi i viteve ’90. Asokohe, fundit i ngushtë treçerekësh vishej me kanotjere të lirshme ose bluza të vogla busht.

Pse një fund i ngushtë treçerekësh është

Mund ta kombinoni me kanotjere të thjeshtë me rripa të hollë ose me golfe. Për sa i përket këpucëve, çdo gjë shkon: taka, atlete, sandale. Mund ta vishni në punë e nëpër takime.

Pse një fund i ngushtë treçerekësh është

Me pak fjalë, mos e anashkaloni.

Burimi: Vogue

MOS I HUMBISNI