Shopping now!

Tetë veshje nga Zara që do t’i blejnë të gjithë këtë dimër

8 Shtator 2018

Tetë veshje nga Zara që do t’i blejnë të gjithë

Çdo stinë, një veshje specifike nga Zara bëhet aq popullore sa fillojnë e blejnë të gjithë. Besojmë e keni kuptuar që ky sezon është i printit leopard ose printit me motive kafshësh në përgjithësi, thjesht s’dimë ende cila veshje në veçanti do të bëjë namin.

Më poshtë, gjeni një listë nga  Who What Wear dhe një prej veshjeve të listuara (ose të gjitha) do të kthehen në uniformën e shumëkujt për vjeshtën e dimrin që na pret.

Ju ndiqni zemrën. Ose blijini për të qenë të përditësuar me trendet, ose mos i blini, për të ruajtur stilin personal. Ose ose, krijoni versionet tuaja me ç’keni në garderobë. Bota është juaja.

Këmisha me print leopardi, me hije të gjelbra është më popullorja e listës deri më tani.

Tetë veshje nga Zara që do t’i blejnë të gjithë

Një fund i ngjashëm me këmishën sipër.

Tetë veshje nga Zara që do t’i blejnë të gjithë

Çizme kaubojsësh...

Tetë veshje nga Zara që do t’i blejnë të gjithë

...dhe pantallona kadife.

Tetë veshje nga Zara që do t’i blejnë të gjithë

Kjo çanta është fantastike, edhe pse s’mban asgjë.

Tetë veshje nga Zara që do t’i blejnë të gjithë

Po ashtu edhe kjo pulovra, por në fund të fundit, më tregoni një pulovër që s’është fantastike.

Tetë veshje nga Zara që do t’i blejnë të gjithë

*Emoji me sytë zemra*

Tetë veshje nga Zara që do t’i blejnë të gjithë

Një tjetër veshje kadife dhe kaq.

Tetë veshje nga Zara që do t’i blejnë të gjithë

MOS I HUMBISNI