Shopping now!

Prag vjeshte: Ç’fustane duhet të blini me patjetër!

29 Gusht 2018

Prag vjeshte: Ç’fustane duhet të blini me patjetër!

Le të mbajmë si fillim një minutë heshtje për mbarimin e verës (tik-tak-tik-tak) dhe tani të vazhdojmë me planet për blerjet e ardhshme. Fustanet jo domosdoshmërisht duhet të largohen nga garderoba jonë, përkundrazi. Gjatë muajve të vjeshtës mund të vezulloni me fustanet më IN të momentit, mjafton të zgjidhni të duhurit. Ja cilët janë:

- Për një festë në darkë me miqtë

Prag vjeshte: Ç’fustane duhet të blini me patjetër!

- Për ditën e parë në klasë

Prag vjeshte: Ç’fustane duhet të blini me patjetër!

- Për takimin e parë

Prag vjeshte: Ç’fustane duhet të blini me patjetër!

- (Nëse do fati) pse jo për të takuar prindërit e tij

Prag vjeshte: Ç’fustane duhet të blini me patjetër!

- Për një dasmë

Prag vjeshte: Ç’fustane duhet të blini me patjetër!

- Për një kafe pas pune

Prag vjeshte: Ç’fustane duhet të blini me patjetër!

- Për një kafe me miqtë

Prag vjeshte: Ç’fustane duhet të blini me patjetër!

- Për të dalë në darkë

Prag vjeshte: Ç’fustane duhet të blini me patjetër!

MOS I HUMBISNI