Spirituality

Nëse ke nishane në këto pjesë të trupit, do bëhesh shumë i pasur!

25 Gusht 2018

Nëse ke nishane në këto pjesë të trupit, do bëhesh

Ndër shekuj nishanet kanë qenë një pikë e mirë referimi nga ku mund të mësoje diçka më shumë për të ardhmen. Njerëzimi i ka studiuar njësoj si yjet nxitur nga dëshira e madhe për të ditur më shumë rreth të nesërmes.

Që në zanafillat e jetës në Tokë, njerëzit besonin se përmes nishaneve arrihej të parashikohej e ardhmja e gjithkujt. Vedat, dorëshkimet e lashta të kulturës indiane kanë filozofinë e tyre vetjake kur vjen puna te leximin i nishaneve.

Nëse ke nishane në këto pjesë të trupit, do bëhesh

Sipas tyre, një kategori shumë e veçantë është edhe ajo e nishaneve që paralajmërojnë pasuri të madhe. Nëse në një nga këto 12 zona keni nishane dijeni se pritet të pasurohuni. Të paktën nishanet janë në anën tuaj!

Nëse ke nishan në faqen e djathtë do të pasurohesh fill pas martesës

Nëse ke nishane në këto pjesë të trupit, do bëhesh

Në rast se nishanin e ke mbi buzë pritet t’i gëzohesh pasurisë që në rini

Nëse ke nishane në këto pjesë të trupit, do bëhesh

Nishan në hundë

Nishani në hundë, qoftë në pjesën ballore apo në anësore parashikon pasuri, vetëm se personi duhet të ketë durim dhe të presë momentin e duhur, për hapin e madh. Suksesi, fama, pasuria dhe udhëtimet do të vijnë diku rreth moshës 30- vjeçare.

Në bel po ashtu

Nëse ke nishane në këto pjesë të trupit, do bëhesh

Këmbë

Kur nishani është veçanërisht në shputën e këmbës do të mund të udhëtosh pafund, përgjatë gjithë jetës.

Nëse ke nishane në këto pjesë të trupit, do bëhesh

Ballë

Pritet të sistemoheni si mos më mirë edhe në rast se keni një nishan në qendër të ballit, në atë që njihet si zona e syrit të tretë.

Nëse ke nishane në këto pjesë të trupit, do bëhesh

Dorë

Suksesi dhe pasuria do të të shoqërojnë gjatë gjithë jetës, nësë ke nishan në pëllëmbë të dorës

Nëse ke nishane në këto pjesë të trupit, do bëhesh

Kërthizë

Shumë para do të kesh edhe kur nishani gjendet pranë kërthizës, para që do t’i shpenzosh më së shumti për mirëqënien tëndë, kryesisht ushqim e veshmbathje.

Nëse ke nishane në këto pjesë të trupit, do bëhesh

Kraharor

Nëse ke nishane në këto pjesë të trupit, do bëhesh

Nishani në anën e djathtë të kraharorit paralajmëron jetë të qetë dhe shijim pasurie

E njëjta gjë vlen edhe për:

Nishanin në gishtin e vogël

Nëse ke nishane në këto pjesë të trupit, do bëhesh

Apo atë rrëzë veshit

Nëse ke nishane në këto pjesë të trupit, do bëhesh

MOS I HUMBISNI