Spirituality

Zgjidh një gur të çmuar dhe zbulo ç’kuptim ka për ty

30 Korrik 2018

Zgjidh një gur të çmuar dhe zbulo ç’kuptim ka

Njerëzit kanë besuar tek fuqitë e gurëve të çmuar për shumë kohë. Të fshehur në thellësitë e tokës, ata besohen se janë të lidhur me natyrën dhe mund të tregojnë disa karakteristika të personave. Ja zgjidhni një prej gurëve në vijim, dhe zbuloni tiparet me dominuese tuajat.

Zgjidh një gur të çmuar dhe zbulo ç’kuptim ka

Nga e majta në të djathtë, sipër: perlë, rubin, diamant, topaz blu dhe peridot.
Nga e majtë në të djathtë, poshtë: akuamarinë, tanzanite, citrin, tourmalinë rozë dhe ametist.

Për një ide më të qartë, po jua paraqesim në vijim sërish në një pamje më të madhe.

Perlat: njeri dinjitoz, me shpirt të pastër dhe me një ndjenjë të theksuar krenarie. Në thelb, jeni një njeri me zemër të mirë.

Zgjidh një gur të çmuar dhe zbulo ç’kuptim ka

Rubin: pasionant, me jetë intensive dhe dinamike.

Zgjidh një gur të çmuar dhe zbulo ç’kuptim ka

Diamant: të fortë, të vendosur dhe krenarë.

Zgjidh një gur të çmuar dhe zbulo ç’kuptim ka

Topaz blu: shpirt i qetë dhe reflektues.

Zgjidh një gur të çmuar dhe zbulo ç’kuptim ka

Peridot: energjik, kuriozë nga natyra dhe me fuqi të mëdha.

Zgjidh një gur të çmuar dhe zbulo ç’kuptim ka

Akuamarinë: shpirt aventurieri, të guximshëm dhe plot pasion.

Zgjidh një gur të çmuar dhe zbulo ç’kuptim ka

Tanzanite: i ndjeshëm dhe me instikte të forta.

Zgjidh një gur të çmuar dhe zbulo ç’kuptim ka

Citrin: shpirt krijues me energji të forta për jetën.

Zgjidh një gur të çmuar dhe zbulo ç’kuptim ka

Turmalinë rozë: njeri me shpirt të butë, i ndjeshëm dhe ke të theksuar ndjenjën e keqardhjes për të tjerët.

Zgjidh një gur të çmuar dhe zbulo ç’kuptim ka

Ametist: inteligjent, energjik dhe i mbushur me pasion për jetën.

Zgjidh një gur të çmuar dhe zbulo ç’kuptim ka

Nëse nuk zgjidhni dot, s'ka gjë merrni kohën tuaj.

MOS I HUMBISNI