Koment mbi komente

Shqiptarët dhe muaji i mjaltit, një marrëdhënie dashuri-urrejtje!

5 Korrik 2018

Shqiptarët dhe muaji i mjaltit, një marrëdhënie

Nisur nga sezoni i dasmave dhe rrjedhimisht i muajit të mjaltit, vendosëm që të pyesnim ndjekësit tanë në Facebook lidhur me muajin e mjaltit që sigurisht nuk zgjati një muaj.

I kemi ndarë në disa kategori specifike lidhur me rastet më të njohura, duke filluar nga ato përralloret tek pushimet më të tmerrshme të mundshme.

1. Fatlumët, ata që nuk kënaqen me pak dhe e duan me patjetër muajin e mjaltit me 30 ditë, ose me sa më shumë ditë të paktën.

Shqiptarët dhe muaji i mjaltit, një marrëdhënie

2. Patriotët, që edhe pse tradhtuan jugun, flamurin e morën me vete edhe në Dubai.

Shqiptarët dhe muaji i mjaltit, një marrëdhënie

3. Njerëzit me shije dhe këtu e kemi fjalën për Italinë, por jo vetëm...

Shqiptarët dhe muaji i mjaltit, një marrëdhënie

Shqiptarët dhe muaji i mjaltit, një marrëdhënie

4. Fatkeqët, që vetëm mjalt nuk iu shkuan punët.

Shqiptarët dhe muaji i mjaltit, një marrëdhënie

5. Kategoria e fundit, AI QË BEZDISET; ai/ajo s'ka lidhje me muajin e mjaltit, por e bezdisin foton kudo (le ta pranojmë që jemi të gjithë nga pak...)

Shqiptarët dhe muaji i mjaltit, një marrëdhënie

Copyright Anabel.al / Ndalohet ribotimi pa lejen e redaksisë.