Arkitektura

Na thuaj si e ke lyer shtëpinë të të themi çfarë njeriu je

22 Qershor 2018

Na thuaj si e ke lyer shtëpinë të të themi çfarë

Shtëpia tregon shumë për personalitetin tuaj. Nëse nuk na besoni testoni veten në këtegoritë e mëposhtme.

Mëso çfarë njeriu je bazuar në ngjyrën me të cilën e ke lyer shtëpinë.

E bardhë

Na thuaj si e ke lyer shtëpinë të të themi çfarë

Shtëpia e bardhë ësshtë pasqyra e një shpirti të lirë dhe e një personaliteti të fortë, përgjithësisht individët që parapëlqejnë ta lyejnë shtëpinë me të bardhë janë njerëz minimalistë të cilët nuk i japin ndonjë rëndësi të madhe pamjes së jashtme të gjërave.

Pastel

Na thuaj si e ke lyer shtëpinë të të themi çfarë

Nëse shtëpinë e keni të lyer në një nuancë pastel, kjo tregon që ju jeni njerëz që parapëlqeni të bukurën dhe modën. Aktualisht ngjyrat pastel po bëjnë namin në pasarelat botërore.

Ngjyrë e ndezur

Na thuaj si e ke lyer shtëpinë të të themi çfarë

Shumë pak individë preferojnë t’i lyejnë me ngjyra të ndezura banesat e tyre. Përgjithësisht njerëzit që përdorin këto ngjyra të ndezura junë natyra ekspresive që parapëlqejnë të bien në sy.

Gri

Na thuaj si e ke lyer shtëpinë të të themi çfarë

E hirta kionsiderohet si një ngjyrë e zymtë. Ama njerëzit që zgjedhin këtë ngjyrë për shtëpinë e tyre përgjithësisht janë individë të cilët nuk i japin shumë rëndësi pamjes së jashtme.

Ata që parapëlqejnë një shtëpi të hirtë janë më të fokusuar tek funksionaliteti i saj.