Shopping now!

Gjithë të mirat në një: Gjashtë fustane me xhepa dhe nën 1,500 lekë

22 Qershor 2018

Gjithë të mirat në një: Gjashtë fustane me xhepa dhe

Një fustan me xhepa është një fustan i bekuar. Celulari, çelësat dhe buzëkuqi kanë të gjithë një vend dhe ti nuk ke pse tërheq një çantë të tërë me vete, me siguri mbushur me gjëra që s’të duhen fare.

Gjashtë fustanet e mëposhtme i gjeni në Amazon, nën 1,500 lekë. Janë të përballueshëm e sërish me dizenjo të këndshme.

Vijat dhe kopsat e drunjta janë shumë në modë këtë sezon. ($9.57 - $10.19)

Gjithë të mirat në një: Gjashtë fustane me xhepa dhe

Ose nëse s’e gjeni veten tek vijat, mund të blini të njëjtin model me print luledielli. ($10.42 - $12.02)

Gjithë të mirat në një: Gjashtë fustane me xhepa dhe

Ky fustan nuk duket fare sikur kushton më pak se 1,500 lekë. ($13.99)

Gjithë të mirat në një: Gjashtë fustane me xhepa dhe

Pëlhurë e lehtë, e freskët dhe print me pika. Ideal për verë. ($10.75 - $11.55)

Gjithë të mirat në një: Gjashtë fustane me xhepa dhe

Ky fustan ka detajin i lidhëses në gjoks, ka xhepa dhe është ngjyrë e ngrohtë. Siç thamë, gjithë të mirat në një. ($9.48 - $14.29)

Gjithë të mirat në një: Gjashtë fustane me xhepa dhe

Dhe në fund, një fustan pak më ndryshe nga të mëparshmit. ($11.24)

Gjithë të mirat në një: Gjashtë fustane me xhepa dhe

MOS I HUMBISNI