Koment mbi komente

Kjo grua kërkoi mendim për abort dhe shqiptarët brohoritën njëzëri: ‘JO’!

16 Qershor 2018

Kjo grua kërkoi mendim për abort dhe shqiptarët brohoritën

“Përshëndetje!

Më ndihmoni që të marr një mendim nga nënat e kësaj faqeje. Jam nënë e dy fëmijëve dhe jam 2-3 javë shtatzënë. Gjendem në një problem shumë të madh: vetëm burri punon, ndërsa unë jo. Im shoq nuk e pranon këtë shtatzëni, jo sepse nuk do, por thotë që nuk i përballojmë dot tre. Nuk do që të vuajnë fëmijët, thotë që më mirë t’i plotësojmë kushtet këtyre të dyve. Më dhemb në shpirt, nuk di ç’të bëj”, ishte letra e ardhur në Facebook-un e Revistës Anabel.

Komentet e ndjekësve ishin pafund, por pjesa më e madhe e tyre ishin totalisht kundër abortit për arsye si në vijim: “Nëse mund të rrisësh dy, mund të rrisësh dhe një të tretë”, “Aborti është krim”, “Fëmija vjen me kismetin e vet”, “Është njësoj si të vrasësh njërin prej fëmijëve që ke në shtëpi” etj.

Kjo grua kërkoi mendim për abort dhe shqiptarët brohoritën

Kjo grua kërkoi mendim për abort dhe shqiptarët brohoritën

Kjo grua kërkoi mendim për abort dhe shqiptarët brohoritën

Kjo grua kërkoi mendim për abort dhe shqiptarët brohoritën

Kjo grua kërkoi mendim për abort dhe shqiptarët brohoritën

Kjo grua kërkoi mendim për abort dhe shqiptarët brohoritën

Kjo grua kërkoi mendim për abort dhe shqiptarët brohoritën

Kjo grua kërkoi mendim për abort dhe shqiptarët brohoritën

Kjo grua kërkoi mendim për abort dhe shqiptarët brohoritën

Kjo grua kërkoi mendim për abort dhe shqiptarët brohoritën

Komentet si ky në vijim ishin si uji i pakët. Përfundimisht, shqiptarët nuk e konsiderojnë abortin zgjidhje.

Kjo grua kërkoi mendim për abort dhe shqiptarët brohoritën