Fletore Kinemaje

Përpara jush, së shpejti, ‘Legally Blonde 3’!

7 Qershor 2018

Përpara jush, së shpejti, ‘Legally Blonde 3’!

Prej ditësh ka qarkulluar kudo lajmi se do të ketë një film të tretë të “Legally Blonde”. Nuk po u besonim syve e veshëve, derisa vetë Reese Witherspoon, në rolin e Elle Woods na e konfirmoi.

Pak orë më parë aktorja ka postuar një video në Instagram, ku shfaqet mbi një dyshek në pishinë, sigurisht me rroba banjo rozë, rrobat e Elle në fakt.

 

It’s true... #LegallyBlonde3

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

“Është e vërtetë. Legally Blonde 3.”

Përpara jush, së shpejti, ‘Legally Blonde 3’!

Ndonëse kanë kaluar plot 17 vite që prej filmit të parë fiziku i Reese nuk ka ndryshuar aspak. Është po ajo.

Përpara jush, së shpejti, ‘Legally Blonde 3’!

Përpara jush, së shpejti, ‘Legally Blonde 3’!

Filmi thuhet se do të vijë më shpejt nga ç’na e merr mendja dhe ne mezi po presim.

Përpara jush, së shpejti, ‘Legally Blonde 3’!

Gati për pak botë rozë!  

MOS I HUMBISNI