Bashkejetesa

Mjaft kërkove për njeriun e duhur! Gjej një dhe martohu!

8 Maj 2018

Mjaft kërkove për njeriun e duhur! Gjej një dhe martohu!

Mesa duket kështu u dashka bërë, pasi ka një listë të gjatë me arsye të cilat ju shpjegojnë se pse nuk duhet të prisni për “të duhurin”.

Si fillim thuhet se të presësh “të duhurin” është një humbje e madhe kohe. Shumë njerëz e kalojnë pjesën më të madhe të jetës duke kërkuar për njeriun që plotëson të gjithë kriteret që ata kanë në kokë për njeriun e duhur.

Pastaj është deri diku e pamundur të qëndrosh me një njeri duke mos patur sy për askënd tjetër. Është njëlloj si t’i mbushësh mendjen vetes se diçka është e mirë.

Ti gjithashtu nuk e parashikon dot se ku do të shkojë marrëdhënia me “të duhurin”, e megjithëatë harxhon kohë duke u fokusuar vetëm tek ajo marrëdhënie.

Dhe së fundmi nuk je vetvetja, dhe ko është pjesa më e keqe e gjithë kësaj. Mendo pak se sa shumë gjëra humbet vetëm duke rendur pas “të duhurit”.