Koment mbi komente

Për ne shqiptarët, këto janë 2 emrat më të preferuar!

4 Maj 2018

Për ne shqiptarët, këto janë 2 emrat më të

Në një sondazh të realizuar ditën e djeshme, “Cili nga emrat më të përdorur shqiptar ju duket më i bukur?”, shqiptarët votuan për emrin e preferuar dhe rezultatet janë si në vijim.

Për ne shqiptarët, këto janë 2 emrat më të

Për vajza, Noemi me 25% është emri më i preferuar, i ndekur nga Ajla dhe Amelia.

Për ne shqiptarët, këto janë 2 emrat më të

Për ata që nuk e dinë, Noemi është një emër i lashtë latin me origjinë biblike, që vjen nga fjala Naomi. Naomi do të thotë ‘kënaqësi’.

Kur vjen puna tek djemtë, kryeson emri Aron me 22%, i ndekur nga Roan dhe Noel. Roan dhe Noel janë dy emra shumë të dëgjuar kohëve të fundit, ndërkohë që Aron është më i preferuari.

Për ne shqiptarët, këto janë 2 emrat më të

Duke iu referuar Dhiatës së Vjetër, Aron është një figurë e shquar biblike që lidhjet me madhështinë, malin, forcën.

Njihni ndonjë me këto emra?