Koment mbi komente

Përfundimisht, ne shqiptarët jemi kaq kreativë!

19 Prill 2018

Përfundimisht, ne shqiptarët jemi kaq kreativë!

...dhe me kaq vullnet! Mjaftoi një pyetje në faqen zyrtare në Facebook-un e Anabel-it që të vinin pafund mesazhe lidhur me punimet e bëra me dorë. Ç’doçka të arta që paskemi pasur. S’po zgjatemi shumë, por po ju paraqesim një për një disa nga punimet fantastike.

Njëra prej vajzave preferon që sapunët t'i realizojë vetë.

Përfundimisht, ne shqiptarët jemi kaq kreativë!

Përveç pamjes fantastike me ngjyra të lezetshme, shprehet se janë shumë të mirë për lëkurën.

Përfundimisht, ne shqiptarët jemi kaq kreativë!

Një tjetër është e apasionuar pas punimeve me letër; realizon lule, shporta dhe të tjera dekorime të personalizuara. 

Përfundimisht, ne shqiptarët jemi kaq kreativë!

Përfundimisht, ne shqiptarët jemi kaq kreativë!

Tani kalojmë pak tek punimet me grep, të cilat janë po aq të bukura sa ato që bënin dikur gjyshet tona.

Përfundimisht, ne shqiptarët jemi kaq kreativë!

Përfundimisht, ne shqiptarët jemi kaq kreativë!

Ose këto çentrot për tavolina që i kemi parë shpesh kur shkojmë miq diku.

Përfundimisht, ne shqiptarët jemi kaq kreativë!

Një tjetër kaloi çdo pritshmëri! S'po u besonim syve kur lexuam se këto panorama janë të qëndisura me rruaza.

Përfundimisht, ne shqiptarët jemi kaq kreativë!

Përfundimisht, ne shqiptarët jemi kaq kreativë!

Përveç talentit duhet patur edhe durim, shumë durim. E njëjta gjë vlen edhe për rroba banjot e thurura me grep.

Përfundimisht, ne shqiptarët jemi kaq kreativë!

Përfundimisht, ne shqiptarët jemi kaq kreativë!

Sa të veçanta!

Përfundimisht, ne shqiptarët jemi kaq kreativë!

Gjithmonë e më shumë po vlerësohen punimet 'handmade', të personalizuara dhe unike. Vazhdimisht në Anabel.al përpiqemi t'ju orientojmë drejt këtyre produkteve, që nuk i gjeni rëndom në çdo dyqan të mundshëm. Një artikull të ngjashëm, me titull "Të rejat shqiptare që vazhdojnë traditën e gjysheve tona!" mund ta lexoni duke klikuar këtu.

Copyright Anabel.al / Ndalohet ribotimi pa lejen e redaksisë.