Shkencë

Prezervativët e zgjuar janë gjithçka çfarë na është dashur deri më tani

21 Mars 2018

Prezervativët e zgjuar janë gjithçka çfarë na

Një kompani britanike sapo ka nxjerrë në shitje një lloj të ri prezervativi. Duket sikur ai do ta çojë mbrojtjen gjatë seksit në një tjetër nivel.

Ky lloj i ri prezervativi arrin të bëjë matjen e kalorive që ju digjni gjatë aktit seksual, të dedektojë sëmundjet sekualisht të transmetueshme dhe mbi të gjitha t’ju mbrojë nga shtatëzania e padëshiruar.

Deri këtu duket si diçka tejet e zgjuar, por problemi i vetëm i këtij prezervativi është fakti që ai do të kushtojë ca. Ndaj është menduar që të jetë i sterilizueshëm dhe jo njëpërdorimsh. Prezervativi i ri do të jetë i karikueshëm dhe në fare pak kohë mendohet se do të pushtojë dyqanet e elektronikeve.

Burimi: DailyMail