Spirituality

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë pëllëmbën tuaj

12 Mars 2018

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

Leximi i dorës është një teknikë që praktikohet në të gjithë botën. Qëllimi është të përcaktosh karakterin e personit përkatës si dhe të ardhmen e tij thjesht duke lexuar atë çka tregon pëllëmba e dorës.

Nëse jeni të interesuar për ta bërë edhe ju diçka të tillë, do t’ju tregojmë hap pas hapi se si të mësoni ca gjëra më shumë rreth vetes përmes vijave të dorës.

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

1. Zgjidh dorën

Për të lexuar dorën zgjidhni dorën dominante, atë që përdorni më së shumti (në të tashmen a të shkuarën) ndërkohë që dora më pak dominante është dora e së ardhmes. Kur vija është e hollë do të thotë se nuk keni punuar shumë në një drejtim të caktuar të jetës.

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

2. Dalloni vijat kryesore

Vijat janë të ndryshme, te disa më të holla, te disa të ndërprera nga ca degëzime të tjera, ama në përgjithësi, minimalisht te pëllëmba e kujtdo gjenden 3 vija kryesore:

1. Vija e zemrës

2. Vija e kokës

3. Vija e jetës

4. Vija e fatit (vetëm disa njerëz e kanë )

3. Interpretoni vijën e zemrës, e cila lidhet me perspektivat tuaja në romancë, stabilitetin emocional, depresionin apo shëndetin kardiak.

Kjo vijë mund të lexohet nga gishti i vogël te gishti tregues dhe anasjelltas. Kështu:

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Nëse vija nis poshtë gishtit tregues do të thotë se jeni të kënaqur me jetën dashurore

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Nëse vija nis poshtë gishtit të mesit, kjo tregon se jeni shumë egoist në një marrëdhënie

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Nëse vija nis poshtë gishtit të unazës, bini lehtë në dashuri

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Kur ajo është e shkurtër dhe e drejtë, atëherë s’jeni fort të interesuar për romancë

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Kur bashkohet me vijën e jetës, zemra juaj lëndohet shumë shpejt

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Nëse është e gjatë dhe e lakuar, për ju nuk është fare problem të shprehni emocionet dhe ndjenjat

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Nëse vjen e drejtë dhe paralele me vijën e kokës, jeni mjeshtër në menaxhimin e emocioneve

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Kur vija është valë- valë do të thotë se e keni të pamundur të krijoni një lidhje serioze afatgjatë, keni shumë histori dashurie, por thjesht kaq ama

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Nëse vija ka një rreth në mes kjo nënkupton dy gjëra: mërzitje dhe depresion

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Vija e shkëputur: traumë emocionale

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Vija të vogla rreth vijës kryesore: traumë emocionale gjithashtu

4. Interpretoni vijën e kokës, vijë që përfaqëson njohuritë, formimin, kreativitetin dhe spontanitetin. 

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Vijë e shkurtër: preferoni arritje fizike më shumë se sa mentale

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Vijë e gjatë, e harkuar: kreativitet

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- E shkëputur nga vija e jetës: AVENTURË

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Vijë e valëzuar: fokusim i ulët, shpërqëndrim i lartë

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Vijë e gjatë, e trashë: mendime të qarta

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Vijë e drejtë: mendime realiste

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Rreth ose kryq në vijë: krizë emocionale

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Vijë e thyer: mendime të paqëndrueshme

5. Vija e jetës, që lidhet me shëndetin fizik, mirëqenien, por duhet të dini se gjatësia e saj nuk lidhet me gjatësinë e jetës.

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Gjendet shumë pranë gishtit të madh: shumë shpesh ndiheni të lodhur

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Shumë e lakuar = shumë energji

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- E gjatë dhe shumë e theksuar: vitalitet

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- E shkurtër dhe e hollë: malipuloheni prej të tjerëve

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Kur ngjason me një gjysmërreth: entuziazëm dhe forcë

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Shumë vija jete = shumë më shumë vitalitet

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Vijë e shkëputur: ndryshim i menjëhershëm në stilin e jetesës

6. Vija e fatit lidhet me rrethana të cilat ndodhin jashtë vullnetit tonë dhe ne nuk kemi mundësi t’i kontrollojmë.

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Vijë e thellë: fuqimisht të kontrolluar nga fati

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Vijë e shkëputur, e cila ndryshon më pas drejtim: ndryshime të mëdha në jetë

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Një vijë e tillë nënkupton që ju jeni origjinal dhe mundohuni medoemos që gjërat t'ju shkojnë sic ju dhe vetëm ju dëshironi

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Nëse bashkohet me vijën e jetës, diku rreth mesit, kjo do të thotë se shpesh interesat tuaja ndryshohen dhe hidhen poshtë nga të të tjerëve

Ç’thonë vijat e dorës për ju: Lexojeni vetë

- Nëse vija nis nën gishtin e madh dhe kryqëzohet me vijën e jetës do të thotë se keni një mbështetje të madhe nga familjarët dhe miqtë

 

MOS I HUMBISNI