Horoskopi Kinez

Tipari më negativ për shenjën tuaj sipas Horoskopit Kinez!

17 Shkurt 2018

Tipari më negativ për shenjën tuaj sipas Horoskopit Kinez!

16 shkurti shënon zyrtarisht hyrjen e vitit të ri kinez dhe sipas përllogaritjeve të sistemit kohor hënor kemi hyrë automatikisht në vitin e qenit. Nisur nga shenja juaj përkatëse ne do t’ju tregojmë se cili është ai tipar në karakterin tuaj për të cilin s’jeni fort krenarë.

Tipari më negativ për shenjën tuaj sipas Horoskopit Kinez!

Miu (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Të pamëshirshëm: Shpesh prirja juaj për ta arritur medoemos suksesin ju shtyn të bëni pakt me djallin. Lakmia e madhe ju çon drejt thashethemeve dhe jeni të gatshëm të shfrytëzoni këdo si dhe të nxirrni në pah pikat e tyre të dobëta për të shkëlqyer vetëm ju në mes të të gjithëve.

Tipari më negativ për shenjën tuaj sipas Horoskopit Kinez!

Bualli (1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Kokëfortë: Janë zero mundësitë të ndërroni mendim nëse ju është ngulitur në kokë diçka dhe pikë. Kaq shumë këmbëngulës, ju keni një mënyrë tuajën të të bërit gjërat dhe zor se pranoni ndryshime. Nuk jeni fort të hapur ndaj risive.

Tipari më negativ për shenjën tuaj sipas Horoskopit Kinez!

Tigri: (1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Të pamatur: Përgjithësisht njerëzit e kësaj shenje janë shumë impulsivë. Duke qenë se entuziazmohen para kohe shkojnë drejt vendimeve të gabuara.

Tipari më negativ për shenjën tuaj sipas Horoskopit Kinez!

Lepuri (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Negativë: Ndjeshmëria dhe butësia i bën lepujt të tërhequr, konsevatorë dhe të turpshëm. Pasiguritë e shumta shkakton përherë dyshime se mos gjërat do të shkojnë keq.

Tipari më negativ për shenjën tuaj sipas Horoskopit Kinez!

Dragoi (1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Gojëhidhur: Shpesh janë energjikë dhe të qejfit, ama ndonjëherë tregohen aq të pasjellshëm dhe arrogantë sa bëhen të padurueshëm.

Tipari më negativ për shenjën tuaj sipas Horoskopit Kinez!

Gjarpri (1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Hakmarrës: Një gjarpër nuk e harron kurrë çfarë ti i ke bërë dhe në mos në një mënyrë në një tjetër do të hakëmerret.

Tipari më negativ për shenjën tuaj sipas Horoskopit Kinez!

Kali (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Thashethemaxhinj: Edhe në rast se nuk duan, kuajt e kanë të pamundur të mos merren me fjalë. Janë kaq të ndjeshëm sa hapin thesin dhe nisin tregojnë gjithçka, sekreti i cilitdo oqftë.

Tipari më negativ për shenjën tuaj sipas Horoskopit Kinez!

Dhia (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Pa humor: Janë përgjithësisht njerëz që duan qetësi, krijojnë barrierat e tyre dhe nuk kanë shumë nerva. Janë pikërisht ata që i shikon mundësisht gjithë ditës turivarur.

Tipari më negativ për shenjën tuaj sipas Horoskopit Kinez!

Majmuni (1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Të shkujdesur: Vetëkrijojnë kushedi sa e sa situata të sikletshme për faktin se nuk njohin limite. Ata mund të mos kenë asgjë tendencioze me ty, por thjesht se njohin sensin dhe kufinjtë e shakasë.

Tipari më negativ për shenjën tuaj sipas Horoskopit Kinez!

Gjeli (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Kryelartë: Gjithë kjo kryelartësi i bën të konfliktohen disa herë me të tjerët. Nuk pranojnë se kanë gabuar, mendojnë se janë përherë me të drejtë dhe vetëbesimin e kanë të tepruar.

Tipari më negativ për shenjën tuaj sipas Horoskopit Kinez!

Qeni (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Nevrikë: Debatet do të jenë të shumta me dikë të shenjës së qenit pasi marrin zjarr shumë shpejt. Ju jeni në mes të debatit, ata thonë ç’kanë për të thënë dhe largohen pa e vrarë shumë mendjen.

Tipari më negativ për shenjën tuaj sipas Horoskopit Kinez!

Derri (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Naivë: Mundohen përherë të shohin më të mirën te njerëzit dhe t’i justifikojnë përherë dhe atëherë kur gjërat janë shumë të qarta. Janë besues të verbër!