Horoskopi Kinez

Viti i Ri kinez: Nëse keni lindur në këto vite, ky është viti juaj!

16 Shkurt 2018

Viti i Ri kinez: Nëse keni lindur në këto vite, ky

16 shkurti shënon zyrtarisht hyrjen e Vitit të Ri kinez, i cili quhet ndryshe edhe Festivali i Pranverës dhe festohet si një ndër datat më të rëndësishme të vitit. Sipas përllogaritjeve të sistemit kohor të hënës, ne hyjmë në Vitin e Qenit, që simbolizon miqësinë dhe sjell paqe e lumturi.

Viti i Ri kinez: Nëse keni lindur në këto vite, ky

Ja çfarë ka rezervuar horoskopi kinez për ju:

Miu  (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Viti i Ri kinez: Nëse keni lindur në këto vite, ky

2018-a do të jetë një vit i vështirë për shenjën e Miut. Çdo gjë me të cilën po punoni momentalisht do të kërkojë përkushtimin tuaj maksimal, në të kundërt do të hasni probleme. Por nëse tregoni kujdes, do të shihni patjetër rezultate pozitive.

Bualli (1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Viti i Ri kinez: Nëse keni lindur në këto vite, ky

Sipas astrologjisë kineze, do të jetë një vit me ulje-ngritje, por për fat të mirë do të keni mjaftueshëm fat për të patur sukses deri në fund të vitit.

Tigri (1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Viti i Ri kinez: Nëse keni lindur në këto vite, ky

Do të jetë një vit plot shkëlqim. Ju do të mësoheni gjithashtu të jepni një mundësi të dytë për shumë njerëz, përfshi këtu edhe veten.

Lepuri (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Viti i Ri kinez: Nëse keni lindur në këto vite, ky

2018-a do të jetë përgjithësisht pozitive për. Por bëni kujdes sepse do të keni edhe disa situata tensionuese ku duhet të punoni mirë që të mbani marrëdhëniet e pandryshuara. Për të arritur këtë, mundohuni vazhdimisht të jeni të ekuilibruar dhe të fokusuar në qëllimet tuaja.

Dragoi (1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Viti i Ri kinez: Nëse keni lindur në këto vite, ky

Për një dragua kemi lajme të mira. Njerëzit do ta vënë re origjinalitetin tuaj, sidomos në ambjentet e punës. Kini kujdes që të bëni disa plane për muajt e ardhshëm, ndryshe do ta keni të vështirë në vijim.

Gjarpëri (1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Viti i Ri kinez: Nëse keni lindur në këto vite, ky

Viti i ri do të jetë i mirë për ju, por duhet të fokusoheni në aftësitë tuaja për të qenë të sjellshëm me të tjerët.

Kali (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Viti i Ri kinez: Nëse keni lindur në këto vite, ky

Mënyra e duhur për sukses? Qëndroni me këmbë në tokë, ndryshe do të keni një vit që rezervon surpriza jo të këndshme.

Dhia (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Viti i Ri kinez: Nëse keni lindur në këto vite, ky

Surpriza, surpriza dhe vetëm surpriza! Do t’i keni në karrierë dhe shoqëri, por edhe në fusha të ndryshme.

Majmuni (1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Viti i Ri kinez: Nëse keni lindur në këto vite, ky

Një vit plot emocione, për të cilat duhet të tregoheni të fortë, ndryshe do e keni të vështirë të merreni vesh me njerëzit që ju rrethojnë.

Gjeli (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Viti i Ri kinez: Nëse keni lindur në këto vite, ky

Do të mendoni për projekte të reja, takime dhe udhëtime në vende të ndryshme. Përgatituni për njohje me njerëz që s’i keni takuar më parë.

Qeni (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Viti i Ri kinez: Nëse keni lindur në këto vite, ky

Ky do të jetë viti juaj! Do të keni më shumë fat se shenjat e tjera. Është viti i shkëlqyer për karrierën dhe çdo ndryshim në jetën tuaj.

Derri (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Viti i Ri kinez: Nëse keni lindur në këto vite, ky

Eh, lajme të këqija! Çdo shqetësim i vitit 2017, ka gjasë të vazhdojë edhe këtë vit. Por do të njihni disa njerëz, të cilët do t’ju ndihmojmë të përballeni me këto frikëra. Për sa kohë do të qëndroni me këmbë në tokë, gjithçka do të shkojë mirë.

Ashtu si shenjat e horoskopit që ne ndjekim kanë kohën e tyre çdo 12 muaj, cikli i horoskopit kinez përmbyllet çdo 12 muaj për secilën shenjë. Pasi lamë pas 2017-ën, vitin e Gjelit, kemi hyrë në 2018-ën e Qenit.