Keshilla Arredimi

S'paskemi patur faj! S'e dinim ç'i kishte munguar kuzhinës sonë deri tani

8 Shkurt 2018

S'paskemi patur faj! S'e dinim ç'i kishte munguar

Iryna Federivo është blogerja e ushqimit e cila u bë e famshme në internet pas postimit të kuzhinës së saj, që mahniti gjithë ndjekësit. Çdo gjë e rregulluar në detaje, çdo produkt në vendin e vet, me emra dhe shënime përkatëse. Ndoshta pak rregull në kuzhinë nuk do na bënte keq, përkundrazi gatimi nuk do ishte më një stres se "Ku e kam sheqerin, po kjo tenxherja ku u zhduk etj".

S'paskemi patur faj! S'e dinim ç'i kishte munguar
Nga kutitë e ngjyrosura me ngjyra të pastelit tek vazot me emra, kuzhina e Iryna-s është e jashtëzakonshme.

S'paskemi patur faj! S'e dinim ç'i kishte munguar

Por nuk mbaron këtu, prisni të shihni frigoriferin më të organizuar në botë!

S'paskemi patur faj! S'e dinim ç'i kishte munguar

S'paskemi patur faj! S'e dinim ç'i kishte munguar

Nuk e dimë për ju, por ne na lindi dëshira për të gatuar dhe jo më kot.

Burimi: Daily Mail

MOS I HUMBISNI