Keshilla Arredimi

Apartamenti juaj i vogël do të duket shumë herë më i madh me këto 4 ide arredimi

27 Dhjetor 2017

Apartamenti juaj i vogël do të duket shumë herë më i

Mendoni vertikalisht

Të gjithë kreativitetin tuaj mundohuni ta shpalosni në mënyrë horizontale. Kt truk i vogël do ta bëjë faqen e murit të duket shumë më e gjerë dhe do të krijojë efektin “paska goxha hapësirë”.

Apartamenti juaj i vogël do të duket shumë herë më i

Një ngjyrë dhe vetëm një

Mundohuni t’i qëndroni besnikë në përgjithësi një ngjyre. Kështu pamja do të jetë më e qartë, në vend që ta ngarkoni dhe ta mbysni me ngjyra- ngjyra.

Apartamenti juaj i vogël do të duket shumë herë më i

Lini përshtypje

Zgjidhni punë arti të cilat godasin me ngjyrën e tyre. Muret preferohen të lyhen me një bojë të lehtë, e cila do të thyjet nga ngjyrat dominuese të pikturës. Jo vetëm që do të tërheqë vëmendjen por brenda një dhomë do të krijohet një tjetër ambjent.

 Apartamenti juaj i vogël do të duket shumë herë më i

Korniza të vogla

Meqë vendosja e fotove është e pashmangshme, ne ju këshillojmë të përdorni formate të vogla. Në vend që të zgjidhni një kornizë të madhë këtu, një aty e t’i merrni frymën shtëpisë, vendosni disa të vogla pranë e pranë njëra tjetrës.

Burimi: Elle

MOS I HUMBISNI