Cyber Fun

14 shenja që tregojnë se ti je Samantha në grupin tënd shoqëror

20 Tetor 2017

14 shenja që tregojnë se ti je Samantha në grupin tënd

Nëse e keni parë “Sex & the City”, që me shumë gjasa e keni parë, me siguri e identifikoni veten me një personazh në veçanti. P.sh nëse je Charlotte e shoqërisë tënde, nuk do të nënshtrohesh për asgjë veç jetës perfekte. Nëse je Samantha, epo gjasat janë që ta kesh kuptuar, megjithatë ja disa shenja që e konfirmojnë njëherë e mirë që ti je Samantha Jones mes shoqeve të tua.

E njeh një gjë të mirë kur e shikon.

Shoqet vijnë gjithnjë tek ti kur duan një dozë mençurie.

Ti e doje trupin tënd ende pa u bërë fenomen instagrami (sepse nëse nuk e do veten, kush do ta bëjë për ty?)

Askush s’do vdesë nga kureshtja për të ditur çfarë po mendon, sepse me siguri e dinë.

Je në kontakt të plotë me seksualitetin tënd.

Dhe e di mirë se burrat janë të rëndësishëm, por jo 100% të nevojshëm.

Koktejlet nga ana tjetër janë 100% të rëndësishëm.

Disa mund të thonë se të pëlqen t’i ekzagjerosh gjërat.

Por çfarë dinë ata gjithsesi?

Ti nuk flet kurrë për politikë në tavolinën e ngrënies, apo në një festë.

Ke kapur goxha çuna.

Se s’do ta lejoje kurrë që një goxha çun të të shpëtojë pa i bërë yzmetin.

Kë po përpiqemi të gënjejmë? Çdo djalë do të ishte me fat të të kishte afër.

Je e zgjuar dhe e mprehtë.

Dhe mund të kesh një gojë pak të ndyrë por realisht s’të plas shumë.

MOS I HUMBISNI