Cyber Fun

Apple vjen me të reja: Nga sot personat pa gjini kanë emojit e tyre!

6 Tetor 2017

Apple vjen me të reja: Nga sot personat pa gjini kanë emojit e tyre!

Çdo vit, organizata Unicode Consortium, që kujdeset për propozimet e reja të emoji, aprovon disa simbole të reja që më pas kompani si Apple, Twitter, Samsung dhe Facebook zgjedhin ose jo t’i bëjnë pjesë të platformave të tyre.

Apple vjen me të reja: Nga sot personat pa gjini kanë emojit e tyre!

Nëntorin e kaluar grupi pranoi 56 emocione të reja dhe disa prej tyre më në fund do të shfaqen në telefonat tuaj. Apple ka treguar ekskluzivisht për Buzzfeed emoji-t e reja që përfshijnë personat pa gjini, një zanë mashkull, ‘të dua’ në gjuhën amerikane të shenjave, një zemër portokalli që plotëson ylberin e ngjyrave të zemrave dhe shumë të tjera.

Apple vjen me të reja: Nga sot personat pa gjini kanë emojit e tyre!
Të dua

Fëmijë, të rritur dhe të moshuar androgjinorë.

Apple vjen me të reja: Nga sot personat pa gjini kanë emojit e tyre!

Apple vjen me të reja: Nga sot personat pa gjini kanë emojit e tyre!

Apple vjen me të reja: Nga sot personat pa gjini kanë emojit e tyre!

Figurat e reja do të qarkullojnë zyrtarisht në të gjithë telefonat Apple në mbarë botën nga 9 tetori si pjesë e paketës iOS 11.1.

Apple vjen me të reja: Nga sot personat pa gjini kanë emojit e tyre!

Apple vjen me të reja: Nga sot personat pa gjini kanë emojit e tyre!

Apple vjen me të reja: Nga sot personat pa gjini kanë emojit e tyre!

Burimi: Buzzfeed

MOS I HUMBISNI