Keshilla Arredimi

S'paskemi patur faj! S'e dinim ç'i kishte munguar dushit tonë deri tani

13 Qershor 2017

Që ta dish, nuk je ti i vetmi njeri i stresuar në botë. Edhe ne kalojmë një odise të tërë nga mëngjesi kur nisemi për në punë apo për në shkollë derisa mbërrijmë në shtëpi në darkë të lodhur, të stresuar e tërë pluhur. Edhe ne duam një supë të mirë për darkë që t'i ngjajë gjellës së mamit. Edhe ne, mezi e presim orën e bekuar të dushit, që na shplodh mendjen dhe kockat.

Dhe nuk po flasim për një dush të çfarëdoshëm rutinë. Po ju flasim për terapinë më të mirë që mund të gjeni në shtëpi sjellë nga Porcelanosa! Kliko këtu për të hyrë në botën e dusheve magjike

S'paskemi patur faj! S'e dinim ç'i kishte munguar dushit

Për këtë ju nevojitet thjesht një kokë dushi uji i së cilës reflekton ngjyra të ndryshme dhe shpërndan aroma të shumëllojshme. Këta dushe emocionale janë krijuar për të rrezatuar energji pozitive e cila ndikon fort në trupin dhe emocionet tona për të na e bërë jetën më cilësore dhe relaksuese. 

S'paskemi patur faj! S'e dinim ç'i kishte munguar dushit

Aromat e ndryshme të ndërthurura me alternimin e ngjyrave bëjnë që dushi të jetë një praktikë rigjeneruese për largimin e stresit të grumbulluar gjatë ditës. Kromoterapia dhe aromaterapia, në fakt, kur ndërthuren me presionin e ujit ndihmojnë në largimin e stresit, duke pastruar mendjen dhe trupin.

Kjo lloj terapie është masivisht e përdorshme në SPA. Kliko këtu për më shumë modele

Funksioni kryesor i kësaj praktike është “emocionimi”, duke dhuruar momente intensive mirëqenieje fizike si edhe çlodhje mendore. 

S'paskemi patur faj! S'e dinim ç'i kishte munguar dushit
Nobis Wellness Center

Çdo ngjyrë ka terapinë e saj:

Ngjyra portokalli ndihmon në shplodhjen fizike dhe rrit disponimin kundër depresionit.

S'paskemi patur faj! S'e dinim ç'i kishte munguar dushit

Ngjyra e verdhë është një ngjyrë plot energji, e cila stimulon entuziazmin dhe përmirëson mendjen dhe muskujt.

Ngjyra e gjelbër është ideale për në mbremje sepse të sjell ndjesinë e rehatisë dhe qetësisë. Ju ndihmon të flini më të relaksuar.

S'paskemi patur faj! S'e dinim ç'i kishte munguar dushit

Ngjyra blu prodhon ndjenjën e qetësisë dhe paqes. Ndihmon në relaksimin e tensionit të muskujve. 

S'paskemi patur faj! S'e dinim ç'i kishte munguar dushit
Best Western Premier Ark Hotel

Ngjyra rozë në të purpurt rrit imagjinatën dhe kreativitetin. 

S'paskemi patur faj! S'e dinim ç'i kishte munguar dushit

Sipas ekspertëve të kromoterapisë, mjaftojnë 30 minuta në një banjë të tillë për të përfituar të gjithë efektet e këtyre ngjyrave dhe aromave.
Ne që e provuam ju këshillojmë veç të jini optimistë dhe të jetoni botën plot ngjyra që ju ofron Porcelanosa!

MOS I HUMBISNI