Keshilla Arredimi

E habitshme se si mund të shndërrohet kaq bukur një mur

29 Maj 2017

E habitshme se si mund të shndërrohet kaq bukur një mur

“Detaji bën diferencën”. Kjo shprehje ka kaq shumë vlerë kur bëhet fjalë për dekorin e shtëpisë. Shpesh ne përqendrohemi shumë te mobiljet dhe anashkalojmë muret, por kur të shihni këto pllaka të veshjeve murale dhe efektet që krijojnë në ambient, jemi të sigurtë që do ta rikonsideroni edhe njëherë arredimin. Porcelanosa është e famshme për koleksionin e saj gjigand të pllakave dekorative të modeleve, formave dhe përmasave nga më të ndryshmet. (Kliko këtu për të parë më shumë modele) Le të bëjmë një udhëtim në disa arredime të jashtëzakonshme, që kthejnë çdo ambient në një vend unik, të pakrahasueshëm me shtëpi e ndërtesa të tjera.

Kuzhina

Ju sugjerojmë këtë pllakë veshje që të krijon një iluzion optik 3 dimensional për kuzhinat e banesave tuaja.

E habitshme se si mund të shndërrohet kaq bukur një mur

Banja

Ju sugjerojmë këtë mozaik bardhë e zi, i cili është shumë modern dhe praktik për banja të vogla dhe minimaliste.

E habitshme se si mund të shndërrohet kaq bukur një murE habitshme se si mund të shndërrohet kaq bukur një mur

Si thoni për këto pllaka me teksturë mermeri për banja të mëdha dhe shumë shik?

E habitshme se si mund të shndërrohet kaq bukur një mur

(Kliko këtu për të parë më shumë modele)

Ose këto të tjerat me ngjyra të ndryshme që krijojnë një atmosferë të ngrohtë dhe të këndshme?

E habitshme se si mund të shndërrohet kaq bukur një mur

(Kliko këtu për të parë më shumë modele)

Dhoma ndenjje.

Për të tilla ambiente, në Porcelanosa gjeni shumë modele, që nga më të thjeshtët për stile moderne deri tek ata të luksit.

E habitshme se si mund të shndërrohet kaq bukur një murE habitshme se si mund të shndërrohet kaq bukur një mur

Kliko këtu për të parë më shumë modele

Gjithashtu teksturat janë të larmishme, që nga druri, mermeri, metali etj.

E habitshme se si mund të shndërrohet kaq bukur një murE habitshme se si mund të shndërrohet kaq bukur një mur

Dhoma gjumi

Me siguri do t‘ju mbesë në mendje kjo pamje e dhomës së gjumit prej fasadës pas krevatit.

E habitshme se si mund të shndërrohet kaq bukur një mur

Fasada të jashtme

Këto pllaka janë të përshtatshme për ambiente të hapura, sepse janë shumë rezistente ndaj agjentëve atmosferikë dhe njëkohësisht mbrojnë fasadën e ndërtesës, duke i dhënë më shumë jetëgjatësi përveç efektit estetik.

E habitshme se si mund të shndërrohet kaq bukur një mur

Po ju njoftojmë që në fillim të shkoni shpejt tek Porcelanosa, sepse nuk mund ti gjeni kudo këto modele me dizajne origjinale, që evokojnë një ndjeshmëri natyrale, njëherësh moderne dhe elegante. 

E habitshme se si mund të shndërrohet kaq bukur një mur

Për më shumë modele dhe për të përfituar nga uljet në outlet, ju këshillojmë të vizitoni showroom-in e Porcelanosës në Bllok dhe Autostradën Tiranë-Durrës.

Kliko këtu për të parë më shumë modele. Përveç pllakave dekorative, aty mund të gjeni dhe shumë modele për pllaka shtrimi.

MOS I HUMBISNI