Keshilla Arredimi

Krioni, shpikja që po prisnim në shtëpitë tona!

22 Maj 2017

Krioni, shpikja që po prisnim në shtëpitë tona!

Është materiali i së ardhmes, që po i bën të gjithë arkitektët të çmenden pas tij dhe arsyet nuk janë thjesht estetike. Quhet Krion dhe është shpëtimi i vuajtjeve tona në shtëpi, punë dhe kudo. Ne nuk mund të rrinim pa u treguar për këtë material fantastik me të cilin mund të bësh pothuajse çdo gjë.

Krioni, shpikja që po prisnim në shtëpitë tona!

Cilësitë e tij të lejojnë të krijosh forma të shumëllojshme, që nga këndet e drejta deri tek format e harkuara dhe elastike nëpërmjet termoformimit. Madje nuk do dalloni as atë vijën e hollë që krijohet gjatë bashkimit të dy pjesëve me njëra-tjetrën. Krioni mund të prihet dhe bashkohet për të formuar një sipërfaqe unike pa ndërprerje, që nuk mund të krijohet me asnjë material tjetër. (http://www.porcelanosa.al

Krioni, shpikja që po prisnim në shtëpitë tona!
Lavaman tek qendra Nobis

Ai përdoret kudo, që nga banakët e kuzhinës së gatimit, lavamanët e banjës e deri tek tavolinat me forma nga më të çuditshmet. Është antibakterial, ekologjik, rezistent ndaj rrezeve të diellit dhe gjendet në një larmishmëri ngjyrash dhe teksturash. 

Krioni, shpikja që po prisnim në shtëpitë tona!
Recepsion tek qendra Infosoft

Krioni është shumë funksional në kuzhinë (banakët e kuzhinës së gatimit) sepse është antibakterial, nuk gërvishet gjatë prerjeve, është rezistent ndaj zjarrit dhe më e rëndësishmja, tepër i lehtë për t’u pastruar.

Krioni, shpikja që po prisnim në shtëpitë tona!

Ua këshillojmë ta përdorni, si në kuzhinat e banesave tuaja, ashtu edhe në kuzhina restorantesh apo banakë baresh e pub-esh.

Krioni, shpikja që po prisnim në shtëpitë tona!
Banak i vendosur në bar 'First'

Përveçse në kuzhinë, përdoret masivisht te hidrosanitaret, lavamanet, vaskat etj.

Krioni, shpikja që po prisnim në shtëpitë tona!
Lavaman i vendosur në qendrën Toptani

Prej rezistencës së lartë termike mund ta përdorim edhe në ambiente më delikate si psh:  laboratorë apo ambiente shkencore.

Krioni, shpikja që po prisnim në shtëpitë tona!

Për më tepër, Krioni është një material ideal për institucionet shëndetësore. Për shkak të thithjes së tij 0% dhe mbrojtjes anti-bakteriale natyrore, ai mund të përdoret edhe në salla operacionesh.

Krioni, shpikja që po prisnim në shtëpitë tona!

Madje me Krion mund të prodhoni edhe aksesorë të vegjël, si psh enë kuzhine apo elementë dekorues.

Krioni, shpikja që po prisnim në shtëpitë tona!

Veçoria e këtij produkti është fakti që mund ta gjeni në disa lloje ngjyrash, që e bën lehtësisht të kombinueshëm me çdo gjë.

Krioni, shpikja që po prisnim në shtëpitë tona!

Përveç kësaj, me Krion krijohen kombinime të shumëllojshme me ndriçim, që mund të përdoren në ambiente të hapura dhe të mbyllura gjithashtu. (http://www.porcelanosa.al/outlet/tualete/lav-b206-color)

Krioni, shpikja që po prisnim në shtëpitë tona!

Me siguri po pyesni veten se ku mund ta gjeni këtë material dhe ne ju themi se ekskluzivitetin e tij në Shqipëri e ka vetëm Porcelanosa. (http://www.porcelanosa.al/krion/)

MOS I HUMBISNI