Cyber Fun

Instagram-i sapo u shndërrua në Snap Chat!

16 Maj 2017

Nëse deri më tani nuk keni pasur një profil në Snap Chat sepse ishit rehat me Instagram-in tuaj, atëherë zëreni se u bëtë edhe me Snap Chat. Instagram prezantoi gjatë ditës së martë opsionet më të reja të filtrave dhe gjejeni pak: Janë totalisht si filtrat e fytyrës të Snap Chat-it.

Instagram-i sapo u shndërrua në Snap Chat!

Nga ekuacionet matematike tek veshët e lepurushëve, Instagram prezantoi një sërë filtrash argëtues që i bashkangjiten fytyrave që shfaqen në kamera gjatë fotove apo xhirimeve të videove në Insta Story.

Këta filtra aksesohen duke shtypur butonin e ri që shfaqet anash atij të regjistrimit në Insta Story. Disa opsione të reja janë gjithashtu:

Hashtag-et që mund t’i bashkangjiten postimeve si sticker-a.

Instagram-i sapo u shndërrua në Snap Chat!

Furçën  fshirëse

Instagram-i sapo u shndërrua në Snap Chat!

Dhe videot që luajnë mbrapsht.

Instagram-i sapo u shndërrua në Snap Chat!

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI