Keshilla Arredimi

Ju prezantojmë Parker-in dhe kur ta njihni, do të thoni “'Ku paskam qenë!'

12 Maj 2017

Ju prezantojmë Parker-in dhe kur ta njihni, do të thoni

Sapo zbuluam një material fantastik për shtrimin e dyshemesë dhe nuk mund të rrinim pa jua treguar.  Deri më sot kemi patur veç dy zgjedhje për shtrimin e banesës sonë: pllakat ose parketin. Pas mijëra dilemash dhe debatesh me anëtarët e tjerë të familjes se kë do zgjidhnit, gjithmonë keni thënë me vete:

"Sikur të kishim një material rezistent si pllakat dhe të bukur si parketi!".

Ja që më në fund ëndrra jonë u bë realitet dhe kjo mrekulli mban emrin PARKER. Nuk mund ta besoni se sa fantastik është ky material. Ka teksturën dhe ndjeshmërinë e atij  parketit që ju ka mbetur fiksim dhe rezistencën e pllakave që ke shkelur 10 vjet rresht pa pësuar as një gërvitshje. Shikoni edhe një video me mrekullitë e Parker-it në këtë adresë.

Ju prezantojmë Parker-in dhe kur ta njihni, do të thoni

Parker është një lloj parketi qeramik shumë i vlerësuar. Ky lloj parketi ka rezistencë të madhe, është i parrëshqitshëm, zjarr durues, rezistent ndaj gërvishtjeve, por mbi të gjitha, është elegant dhe me ndjeshmëri natyrale. Madje krijon ambient të ngrohtë për fëmijët dhe rezistent ndaj kafshimeve apo gërvishtjeve nga kafshët tuaja shtëpiake. 

Ju prezantojmë Parker-in dhe kur ta njihni, do të thoni

E gjejmë në një sërë teksturash dhe formash të ndryshme. Mund ta përdorim kudo, që nga shtëpitë, hotelet , qendrat tregtare, ambientet e hapura , madje edhe aty ku nuk ua pret mendja, në mole detare apo showroom-e makinash. 

Ju prezantojmë Parker-in dhe kur ta njihni, do të thoni

Ju prezantojmë Parker-in dhe kur ta njihni, do të thoni

 Ju prezantojmë Parker-in dhe kur ta njihni, do të thoni

 Ju prezantojmë Parker-in dhe kur ta njihni, do të thoni

Kombinimet që mund të krijojmë me këtë material janë të shumëllojshme, duke qenë se na ofrohet në shumë ngjyra, tekstura dhe forma të ndryshme. Për disa lloje Parker-i me çmim outlet-i klikoni këtu

Ngjyrat e zbardhura janë praktike për dhoma ndenjjeje, sepse të krijojnë ndjesinë e ambienteve më të mëdha. Për më tepër, janë lehtësisht të kombinueshme me çdo lloj stili arredimi.

Ju prezantojmë Parker-in dhe kur ta njihni, do të thoni

Mund ta hasim shpesh nëpër zyrat ku punojmë, por nuk e dinim që ky ishte ai parketi i mrekullueshëm që duhet ta blinim edhe për shtëpinë tonë. Ngjyra gështenjë është praktike për zyra, ambiente të jashtme, bare, restorante etj. 

Ju prezantojmë Parker-in dhe kur ta njihni, do të thoni

Nuancat e grisë janë gjithmonë tërheqëse dhe moderne. Të japin ndjesinë e një vendi të shtrenjtë dhe luksoz. Përshtaten me stilet minimaliste, prandaj ne ua sugjerojmë këtë lloj parketi për butiqet ose showroom-et. Nëse ju pëlqen kjo lloj nuance, shikoni këtë variant në outlet-in e Porcelanosa-s.

Ju prezantojmë Parker-in dhe kur ta njihni, do të thoni

Nuanca më e veçantë e këtit parketi është ngjyra e ullirit. Mund të ngjajë e çuditshme apo tepër e guximshme për disa prej nesh, por bota është e atyre që guxojnë, kështu që mendoni edhe një parket të errët me nuancë ulliri, pse jo?…

Ju prezantojmë Parker-in dhe kur ta njihni, do të thoni

Përdorimi më i pëlqyer i këtij lloj parketi është në shtëpitë e pushimit, qofshin në mal apo në bregdet. Ai është rezistent ndaj diellit, nuk zverdhet dhe as nuk nxehet. Gjithashtu, është miqësor me rërën e plazhit dhe baltën e pyjeve, sepse pastrohet lehtësisht. 

Ju prezantojmë Parker-in dhe kur ta njihni, do të thoni

Ky lloj parketi nuk përdoret vetëm për veshje dyshemeje. Ai gjendet edhe në formë dekorimi për muret e brendshme apo për veshje të jashtme. 

Ju prezantojmë Parker-in dhe kur ta njihni, do të thoni

Pllakat veshëse të banjos mund t'i zëvendësojmë me këto tekstura Parkeri dhe do na duket sikur jetojmë në një kabinë në mes të pyllit.

Ju prezantojmë Parker-in dhe kur ta njihni, do të thoni

Ose mund të dekorojmë sallën e ditës dhe të krijojmë një ambient të ngrohtë familjar. 

Ju prezantojmë Parker-in dhe kur ta njihni, do të thoni

Për më tepër ngjyra dhe forma, ju ftojmë të vizitoni showroom-in e “Porcelanosa-s” (kliko këtu).

MOS I HUMBISNI