Cyber Fun

Nëse ende nuk e keni vënë re, të gjithë në Instagram po pozojnë si Bambi

20 Prill 2017

Në qoftë se shpenzoni sado pak kohë në Instagram, të gjithë me siguri e keni vënë re se vajzat më me ndikim në rrjetet sociale tashmë kanë një pozë të preferuar dhe kjo, sipas "Cosmopolitan", është poza Bambi.

Nëse ende nuk e keni vënë re, të gjithë në
Kylie Jenner

Për ju që nuk e njihni Bambin, është dreri i vogël i filmit të famshëm për fëmijë me të njëjtin titull dhe mënyra sesi ai ulej, tashmë është shndërruar në pozën më “In” të Instagram-it.

Nëse ende nuk e keni vënë re, të gjithë në
Shea Marie
Nëse ende nuk e keni vënë re, të gjithë në
Bella Hadid
Nëse ende nuk e keni vënë re, të gjithë në
Ashley Moore
Nëse ende nuk e keni vënë re, të gjithë në
Elisa Johnson

Ky trend ka përfshirë edhe vajzat e famshme shqiptare dhe padyshim, do të jetë një nga pozat që do të shihni më shumë në rrjetet sociale.  

Nëse ende nuk e keni vënë re, të gjithë në
Luana Vjollca
Nëse ende nuk e keni vënë re, të gjithë në
Oriola Marashi
Nëse ende nuk e keni vënë re, të gjithë në
Zaimina Vasjari
Nëse ende nuk e keni vënë re, të gjithë në
Dorina Gegiçi

MOS I HUMBISNI