Keshilla Arredimi

Nëse nuk e keni zbuluar akoma këtë Outlet, keni hedhur para dëm!

15 Prill 2017

 Nëse nuk e keni zbuluar akoma këtë Outlet, keni hedhur para

E dimë sa stresuese është faza e mobilimit të shtëpisë, sepse disa gjëra që kanë përdorim të përditshëm duhet të jenë cilësore që të jenë jetëgjata dhe rrjedhimisht, kjo cilësi të “bie në kokë” edhe me çmimet. Por Anabel.al zbulon përpara jush: Porcelanosa Outlet!

Klikuam në uebsajtin e kompanisë më prestigjioze të hidrosanitareve dhe pllakave në Shqipëri “Porcelanosa” dhe ngecëm aty me orë të tëra duke parë ofertat e pabesueshme për produkte, që (besoj e dini të gjithë) janë ndër më cilësoret në treg! Kliko këtu edhe ti për t’i parë vetë ofertat por ndërkohë, shiko dhe sugjerimet tona më të mira nga kjo faqe! S’ka gjë, na falenderoni pastaj!

Oferta ëndrrash për banjon e ëndrrave tuaja!

DUSHE

Ky kit dushi “incasso” nga 369 euro ka shkuar në 280 euro!

Nëse nuk e keni zbuluar akoma këtë Outlet, keni hedhur para

Për më shumë rreth ofertave për tualete kliko këtu.

SETET SANITARE

Akoma s’kemi mbaruar!  Shikoni me çfarë çmimesh të mira gjetëm setet sanitare! Dhe shihni sa moderne e të bukura janë!

Ky set sospeso urban, noken/Porcelanosa nga 316 euro ka shkuar në 220 euro!

Nëse nuk e keni zbuluar akoma këtë Outlet, keni hedhur para

Set sanitarësh sospeso APP 2 , FLAMINIA nga 736 euro ka shkuar në 370 Euro!

Nëse nuk e keni zbuluar akoma këtë Outlet, keni hedhur para

Set sanitarësh nga toka Wall nga 585 euro kanë shkuar në 380 euro!

Nëse nuk e keni zbuluar akoma këtë Outlet, keni hedhur para

Për më shumë rreth ofertave për tualete kliko këtu

PLLAKA

Pllakat e “Porcelanosa” janë të famshme dhe rezistojnë në kohë. Me këto pllaka vishet një super-banjë! (Pimë dhe një kafe aty!)

Pllaka veshje 20X31.6 nga 35 Euro shkojnë në 20 Euro!

Nëse nuk e keni zbuluar akoma këtë Outlet, keni hedhur para

Pllaka veshje/shtrimi 60X60 nga 50 euro shkojnë në 21 Euro!

Nëse nuk e keni zbuluar akoma këtë Outlet, keni hedhur para

Për më shumë rreth ofertave për pllaka kliko këtu

LAVAMANË

Një nga gjërat e para që vihen re në dizajnin e një banjoje është lavamani. “Porcelanosa” ka një shumllojshmëri lavamanësh nga stili klasik e deri tek stilet kontemporane dhe pa dyshim (e themi dhe e përsërisim), ndër më cilësorët në treg. Ja sugjerimet tona!

Lavaman XS Fine nga 195 Euro shkon në 95 Euro!

Nëse nuk e keni zbuluar akoma këtë Outlet, keni hedhur para

Lavaman Clip Oval nga 285 Euro shkon në 135 Euro!

Nëse nuk e keni zbuluar akoma këtë Outlet, keni hedhur para

Lavaman Dina nga 1664 Euro shkon në 365 Euro!

Nëse nuk e keni zbuluar akoma këtë Outlet, keni hedhur para

Për më shumë rreth ofertave për tualete kliko këtu.

RUBINETA

Ku shkoni pa rubineta? Besoj e dini se këto janë ndër aksesorët më të rëndësishëm, pasi një gabim kompromisi me cilësinë dhe juve duhet ta ndërroni rubinetin, pa ikur ende aroma e shtëpisë së re! Ndaj për rubinetë, mos shihni në asnjë vend përveç “Porcelanosa”, për më tepër që ofertat janë fantastike!

Mishelator Dado Lavamani nga 110 Euro shkon në 88 Euro!

Nëse nuk e keni zbuluar akoma këtë Outlet, keni hedhur para

Mishelator Normal Lavamani nga 66 Euro shkon në 44 Euro!

Nëse nuk e keni zbuluar akoma këtë Outlet, keni hedhur para

Mishelator Urban Lavamani nga 164 Euro shkon në 130 Euro!

Nëse nuk e keni zbuluar akoma këtë Outlet, keni hedhur para

VASKA

Dhe mbylleni dekorin e banjos me një vaskë për qejfin tuaj dhe të xhepit tuaj!  Kripën dhe qirinjtë ju a sjellim ne dhuratë!

Vaska ARO Qendër Dhome 175x89 nga 1550 Euro shko në 950 Euro!

Nëse nuk e keni zbuluar akoma këtë Outlet, keni hedhur para

Vaska Minimal XL 190x90, Bazike pa shasi dhe pa rubineteri shkon në 580 Euro!

Nëse nuk e keni zbuluar akoma këtë Outlet, keni hedhur para

Vaska Ecolite Basic 170x70 nga Systempool kushton vetëm 300 Euro!

Nëse nuk e keni zbuluar akoma këtë Outlet, keni hedhur para

Për më shumë rreth ofertave për tualete kliko këtu.

DUHET T’JU THEMI EDHE DIÇKA TË FUNDIT!

Sepse nuk rrinim dot pa ju treguar edhe këtë parket laminat të jashtëzakonshëm që ta bën shtëpinë të duket 1 milionë dollarëshe (dhe Angelina Jolie na merr të keqen!) Përfitoni tani dhe urgjent nga oferta e mëposhtme!

Parket Ethnic 3L Haya Metropolitan nga 45 Euro shkon në 25 Euro!

Nëse nuk e keni zbuluar akoma këtë Outlet, keni hedhur para

Për më shumë rreth ofertave në sektorin parket-laminat kliko këtu.

Kaq kishim. Tani shpresojmë që të arrini të dilni nga faqja e Porcelanosa brenda javës! Se ne ngecëm!

Copyright Anabel.al / Ndalohet ribotimi pa lejen e redaksisë.

MOS I HUMBISNI