Cyber Fun

Ja si mund t’i çdërgoni mesazhet në Instagram

2 Shkurt 2017

Ja si mund t’i çdërgoni mesazhet në Instagram

Disa njerëz të mirë nga kompania e Instagram-it kanë vendosur të na shpëtojnë ‘ju e dini se çfarë’. Nëse keni dërguar një mesazh gabim ose jeni penduar për diçka që keni shkruar, mos u dëshpëroni.

Tashmë mesazhet në Direct Message mund të çdërgohen falë një opsioni shumë të thjeshtë. Për ta bërë këtë, mjafton të hapni bisedën ku keni bërë gafën e madhe, mbajeni gishtin mbi mesazh dhe nga opsionet e shfaqura, zgjidhni atë “unsend”.

Ja si mund t’i çdërgoni mesazhet në Instagram

Një lojë fëmijësh praktikisht. Megjithatë, përpara se të mendoni se shpëtuat tërësisht, duhet të dini se kjo nuk do të thotë që personi tjetër nuk e  sheh dot. Kjo më saktë varet nga shkathtësia juaj, sepse nëse doni vërtet të shpëtoni, duhet ta fshini përpara se tjetri t’i shohë. Paçi fat, pra!

Burimi: Marie Claire

MOS I HUMBISNI