Cyber Fun

Gjërat që nuk ia kishit idenë që mund t’i bënit me What’s App

30 Janar 2017

Gjërat që nuk ia kishit idenë që mund t’i bënit

Të përdorni What’s App nga kompjuteri
Nëse shefi juaj bezdiset nga përdorimi i tepërt i celularit në zyrë, atëherë kërkoni What’s App Web në intrnet, skanoni kodin QR që ju del me kameran e celularit dhe u bë.

T’i dërgoni të njëjtin mesazh disa personave njëherësh pas i futur në një grup
Në menunë kryesore, mjafton të klikoni opsionin ‘New Broadcast’

T’i dërgoni bisedat në një e-mail
Në sistemin Android, klikoni ‘More’ në opsionet e bisedës suaj dhe zgjidhni ‘E-mail Chat’. Në sistemin iOS, në bisedën e hapur, klikoni shufrën ku shfaqet numri dhe afër fundit, është opsioni ‘Export Chat’.

Shenjoni një bisedë të rëndësishme
Kur ju vijnë mesazhe të shumta gjatë gjithë kohës, është e thjeshtë të të humbasin ato që kanë vërtet rëndësi. Mbani shtypur mesazhin që  e konsideroni të rëndësishëm dhe shtypni ikonën e yllit që shfaqet. Këtyre mesazheve mund t’u riktheheni në çdo çast në opsionin ‘Starred Messages’.

Bëni të duket sikur nuk e keni lexuar një bisedë
Përdoruesit e Android, mund ta bëjnë një gjë të tillë duke mbajtur shtypur një bisedë dhe duke klikuar opsionin “Mark as Unread”. Përdoruesit e iOS mund ta gjejnë këtë opsion duke hapur bisedën dhe duke rrëshqitur dorën nga e djathta ose e majta.

Lini celularin të shkruajë për ju
Ky opsion vlen vetëm për përdoruesit e iOS 10 dhe për ata që kanë një anglishte të kuptueshme. Në këtë mënyrë, Siri mund të shkruajë mesazhet për ju kur i keni duart e zëna.

Formatoni mesazhet
Për të theksuar diçka, keni opsionin bold që realizohet duke e futur fjalën mes dy yjeve *kështu*. Për t’a bërë atë me shkrim italik, vendoseni mes dy vijave të poshtme _kështu_.

Fshihni orën kur keni qenë online për herë të fundit
Klikoni opsionet Settings > Account > Privacy > Last Seen.

Burimi: Independent

MOS I HUMBISNI