Cyber Fun

Kjo foto e këmbëve të Kendall Jenner po marros internetin: ‘Çfarë po ndodh aty?’

17 Janar 2017

Kjo foto e këmbëve të Kendall Jenner po marros internetin:

Një 10 me yll për këdo që arrin të shpjegojë çfarë po ndodh në këtë foto. Ja Kendall, Kylie dhe Hailey që pozojnë për qejfin e tyre në festën pas ceremonisë Golden Globes. Çdo gjë duket normale, apo jo? GABIM! Ku është këmba e Kendall?

Kjo foto e këmbëve të Kendall Jenner po marros internetin:

Fotoja e postuar në Instagram-in e revistës “InStyle” ka hutuar përdoruesit e rrjeteve sociale për shkak të nurmit tek të këmbëve. Megjithatë, disa kanë arritur ta zgjidhin “misteribn e madh”. Disa fansa argumentuan se Kendall i ka kryqëzuar këmbët dhe thjesht njëra prej tyre është nën fustan. Epo, ishte e bukur për aq sa zgjati, ose më saktë, për aq sa mungoi.

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI