Keshilla Arredimi

Në këto ditë të acarta, kjo është shtëpia që po ëndërroni të gjithë

10 Janar 2017

Në këto ditë të acarta, kjo është shtëpia

Kjo shtëpi në bregun e Cornuollit në Britaninë e Madhe, është ndërtuar në vitin 1680. Nga jashtë ajo duket e vogël dhe e papërshtatshme për të jetuar, me tavan të ulët, dritare të vogla dhe mure të trashe. Por, një çift i ri e ka transfomuar tërësisht në një shtëpi moderne dhe të rehatshme ku kanë çdo gjë që u duhet për të jetuar.

Brenda saj, arredimi të kthen pas në kohë me një oxhak të vogël, një kënd për të lexuar si dhe një senduk antic në formë tavoline. Pronarët kanë shtuar mure për mbrojtjen ndaj zjarrit dhe një derë të re për arsye sigurie, por kanë ruajtur ende shijen e të vjetrës. Nuk mungojnë as dhoma e fëmijëve dhe as oborri fantastic për ta bërë këtë shtëpi perfekte për këto kohë.

Në këto ditë të acarta, kjo është shtëpia

Në këto ditë të acarta, kjo është shtëpia

Në këto ditë të acarta, kjo është shtëpia

Në këto ditë të acarta, kjo është shtëpia

Në këto ditë të acarta, kjo është shtëpia

Në këto ditë të acarta, kjo është shtëpia

Në këto ditë të acarta, kjo është shtëpia

Në këto ditë të acarta, kjo është shtëpia

Në këto ditë të acarta, kjo është shtëpia

MOS I HUMBISNI