Fashion on TV

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike: Veshjet dhe performancat

8 Dhjetor 2016

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:
Fotot u realizuan nga Ina Omuri

Në natën e parë gjysëm finale të Këngës Magjike, 24 artistë, dyshe dhe grupe interpretuan live këngët e prezantuara gjatë fazës së parë. Këngëtarë të njohur e të rinj dhanë përformanca të drejtëpërdrejta në zhanre të ndryshme, që nga baladat tek roku, hip hop-i e dance-i.

Përveç artistëve të njohur, këtë vit Kënga Magjike i dha një mundësi të rinjve të konkurrojnë përkrah tyre duke zgjedhur katër finalistë të rinj nga gjysëm finalja e parë. Florian Nazifi, Mishela Rrapo , David dhe Markel janë katër të rinjtë që kalojnë automatikisht në finale.

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Nën drejtimin e Ardit Gjebresë dhe Elia Zaharisë, nata e parë e Këngës Magjike përcolli emocione me këngët që prekin tematika të kohës, shoqëruar me performanca kryesisht minimaliste, duke e përqëndruar vëmendjen tek zëri dhe vargjet.

Spektakli filloi me një duet mes Elias dhe Arditit, të këngës “Akoma jo” të Aurela Gaçes, fituesja e vitit që shkoi

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Elia prezantohet si bashkë-drejtuese e festivalit

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

I pari këndoi Tiri

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Elson Braha

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Gerta dhe John Van Ride

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Lynx

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Voltan Prodani

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Era Rusi

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Devis Xherahu dhe Santi

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Alban Ramosaj

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Eranda Libohova dhe Xhesi Kanani

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Sei dhe Blledi

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Markel

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Mishela Rrapo

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Anisa Smajlaj

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Selina Prelaj

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

David

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Florian Nazifi

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Ardita dhe Armela Tusha

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

B2N

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Elgit Doda

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Berkan

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Rozana Radi

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Mariza Ikonomi

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Arilena Ara

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:

Soni Malaj

Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike:Çfarë ndodhi dje në skenën e Këngës Magjike: