Keshilla Arredimi

Dy vende ku mund të gjeni partnerin ideal në Tiranë

8 Dhjetor 2016

Dy vende ku mund të gjeni partnerin ideal në Tiranë

Kur në shtëpi hyn partneri ideal, gjithçka merr forma dhe ngjyra të reja, plot dritë! Sepse ai është profesionist, dinamik, energjik dhe ju mbështjell me dashuri.

Sapo hyn, prezenca e tij ndihet kudo. Çdo element dhe detaj merr personalitetin tuaj dhe të tij, duke krijuar një atmosferë unike, harmoni estetike dhe komfort psikologjik. Sepse ai ka lindur për t’ju bërë të lumtur dhe tashmë mund ta gjeni në dy vende të reja në Tiranë!

Ai nuk është bruni që keni ëndërruar të keni në shtëpi, por është Brunes dhe shtëpia që keni ëndërruar.

Dy vende ku mund të gjeni partnerin ideal në Tiranë

Dy vende ku mund të gjeni partnerin ideal në Tiranë

Brunes është prej 25 vjetësh partneri i të gjithë shqiptarëve në shtëpitë, zyrat dhe ambientet e tyre. Nga sot, më në fund, vjen edhe Brunes Interior&Design në një showroom të ri prej 400m2 dedikuar projektimit dhe arredimit të brendshëm ku mund të shihni dhe prekni nga afër mobiljet “design” të markave më prestigjoze ndërkombëtare, aksesorët dhe materialet më të veçanta që përveçse të bukura, me fuqinë për të shndërruar ambientet tuaja, kanë edhe jetëgjatësinë dhe cilësinë e padiskutueshme mbi të cilën Brunes nuk bën kompromis.

Dy vende ku mund të gjeni partnerin ideal në Tiranë

Brunes interior&design ofron konsulencë dhe asistencë në çdo hap të përzgjedhjes, ju njeh me trendet më të fundit, gjithçka për të arritur qëllimin final e të paturi nje ambient ku shijon të jetosh.

Sepse kur partneri ideal hyn në shtëpi, ai me siguri quhet Brunes!

Dhe për të gjithë të apasionuarit e parketeve, inagurohet IN LEGNO by Brunes, dyqani i ri në qendër të Tiranës, dedikuar shumëllojshmërisë dhe modeleve të parketeve, ku kryeson marka e famshme Parador

Dhe nëse Brunes ju bën të ndiheni në shtëpi, stafi ju bën të ndiheni në familje sepse është i përbërë nga profesionistë të apasionuar që ju gjenden pranë në çdo moment, për çdo nevojë që mund të lindi me kohën.

Dyqanet gjenden në rrugën "Papa Gjon Pali II", Pallati Frashëri, pranë TVSH, Tiranë.
www.brunes.al

Shikoni fotot panoramike 360 gradë dhe dashurohuni!
Lëvizini me mouse majtas-djathas nëse jeni në kompjuter ose lëvizni celularin nëse jeni në Mobile. 

Brunes Interior&Design

 

 

 

 

 

 

InLegno by Brunes

 

 

MOS I HUMBISNI