Cyber Fun

Kujdes: Ndryshimi i ri në Instagram mund t’ju nxjerrë gjithë të palarat!

28 Nëntor 2016

Kujdes: Ndryshimi i ri në Instagram mund t’ju nxjerrë

Ja dhe një informacion që duhet shpërndarë kudo sa më shpejt që të jetë e mundur. Instagram së fundmi ka filluar të sinjalizojë përdoruesit e vet për rastet kur dikush bën screenshot në fotot apo videot që i keni dërguar privatisht dhe që zhduken pas një kohe të caktuar. Njëlloj si në Snap Chat.

Kujdes: Ndryshimi i ri në Instagram mund t’ju nxjerrë

Kujdes: Ndryshimi i ri në Instagram mund t’ju nxjerrë

Kështu që tani, nëse dikush ju dërgon një foto ose video të përkohshme në privat dhe ju i bëni screenshot për t’ja treguar dikujt tjetër, dërguesit filestar do t’i vijë një lajmërim. Ky ndryshim i ri duket se i ka tmerruar përdoruesit e rrjtetit social, por fatmirësisht kjo nuk vlen ende për postimet në Instagram Story apo pjesën tjetër të fotove dhe videove.

Kujdes: Ndryshimi i ri në Instagram mund t’ju nxjerrë

Burimi: Marie Claire

MOS I HUMBISNI