Cyber Fun

Fotoja e këtyre këmbëve të shndritshme po çmend internetin

27 Tetor 2016

Fotoja e këtyre këmbëve të shndritshme po çmend

Pas fustanit blu ose të bardhë, xhaketës, çantës dhe të tjera objekteve të çuditshme, një tjetër fotografi po ndan në dy grupe ndjekësit e rrjeteve sociale. Bëhet fjalë për foton e postuar rreth një muaj më parë në Instagram të dy këmbëve, në pamje të parë të shndritshme, por që i ka lënë të gjithë në mëdyshje.

“A janë këto këmbë të shndritshme dhe të vajosura, apo thjesht kanë ujë mbi vete?”-është pyetja që ka shkaktuar me mijëra reagime në rrjetet soiale. Ju si mendoni?

Burimi: Telegraph

MOS I HUMBISNI