Cyber Fun

Të pozoni kështu në foto ju bën të dukeni më tërheqëse

24 Tetor 2016

Të pozoni kështu në foto ju bën të dukeni më

Që prej masivizimit të selfie-ve, pozimi për foto është shndërruar thuajse në një art që kushdo dëshiron ta perfeksionojë. Mund të pozojmë, të modifikojmë dhe të kurojmë një fotografi, por rrallë e dimë se si i interpretojnë të tjerët fotot tona në rrjetet sociale.

Të pozoni kështu në foto ju bën të dukeni më

Por, një studim i ndërmarrë në një aplikacion njohjesh, ka treguar se ekzston një pozë që i bën gratë të duken më tërheqëse. Sipas studimit, gratë që qeshin duke e anuar kokën, pëlqehen nga 71% e meshkujve. Ato që qeshin duke treguar dhëmbët pëlqehen nga 58 % e meshkujve dhe 24% e tyre, pëlqejnë ato që qeshin me gojën mbyllur.

Sipas studiuesve, mendohet se koka e anuar tregon se jeni natyrë më miqësore ose flirtuese dhe jo aq kërcënuese sa ç’duket një femër që sheh drejtpërdrejt në objektivin e aparatit. Vetëm 17% e meshkujve pëlqenjnë femrat që nuk qeshin në foto.

Burimi: Style Caster

MOS I HUMBISNI