Dalina@Anabel

Asnjë justifikim për asnjë!

7 Prill 2014

Asnjë justifikim për asnjë!

Dje gjate pjeses se pare te e Diela Shqiptare, Gerd Vaso pyet nje koreografe konkurrente se perse nuk kishte ardhur ne tkob si balerine, nese e donte aq shume klasiken. Ajo u pergjij: "Se s'ka vend"
Gerdi vazhdoi: Por ti ke ardhur, ke pyetur?
Ajo tha: "Jo"

Sot Olti Curri ne faqen e tij kishte uruar nje zonje, Valbona Zeneli, e cila eshte emeruar pedagoge ne Marshall European Center for Security Studies. Dhe menjehere nisen komentet: "Eh i ka shpatullat e ngrohta", "Eh ka leke"…

Dua t'ju them dicka: kush ankohet, kush hamendeson, nuk ka per te bere kurre perpara. Askush s'ka kohe per ankesat tuaja, askush s'do te dije per justifikimet tuaja. Askush nuk i beson hamendesimet tuaja.

Mos rrini te gjeni arsye ne sukseset e te tjereve, se ata po ecin nderkohe edhe me perpara, por merruni me suksesin tuaj!

E them kete sepse kam arsye ta besoj: kur baballaret, gjysherit, nenat, te afermit, vellezerit, motrat tona erdhen nga fshatrat e u bene dikushi ne kryeqytet, apo nga vendi me i varfer i evropes moren rruget dhe ecen perpara, kur Emiliano qe nuk sheh po mbyll doktoraturen, s'ka asnje justifikim per asnje!