Cyber Fun

SnapChat ka krijuar pajisjen që të gjithë do të doni ta keni!

25 Shtator 2016

SnapChat ka krijuar pajisjen që të gjithë do të doni ta

Do të dalin në shitje në fund të këtij viti dhe do të kushtojnë vetëm 130 dollarë. Bëhet fjalë për “Spectacles”, syzet e diellit të prodhuara nga SnapChat që janë në gjendje të regjistrojnë video të shkurtra dhe t’i shpërndjanë ato online.

Kamera e pozicionuar në skeletin e tyre aktivizohet nëpërmjet një butoni në pjesën anësore dhe videot zgjasin deri në 10 sekonda. Në momentin e përfundimit të regjistrimit, syzet e publikojnë menjëherë videon në profilin tuaj SnapChat nëpërmjet teknologjisë ëireless. Syzet “Spectacles” karikohen automatikisht në kapakun e tyre dhe mund të funnksionojnë për një ditë të plotë.

Burimi: Corriere

MOS I HUMBISNI