Cyber Fun

Ky ndryshim në What’s App do t’ju bëjë të lumtur

23 Shtator 2016

Ky ndryshim në What’s App do t’ju bëjë të lumtur

Së fundmi, platforma e famshme e komunikimit What’s App, ka prezantuar një ndryshim të ri përsa i përket bisedave në grup, që e bën përdorimin e aplikacionit edhe më të thjeshtë. Platforma tashmë ju lejon që në një bisedë në grup, ju t’i drejtoheni një person specifik duke përdorur ikonën “@”, të ndjekur nga emri i personit të cilit doni t’i drejtoheni.

Personat të cilëve iu keni bërë “tag” emrat, do të njoftohen për mesazhin edhe nëse i kanë çaktivizuar lajmërimet për grupin  bisedës ku u kebi shkruar. Kjo e bën më të thjeshtë përdorimin e aplikacionit, veçanërisht kur bisedat janë shumë të gjata dhe ju odni të dini nëse duhet ët përgjigjeni për diçka.

Burimi: Marie Claire

MOS I HUMBISNI