Cyber Fun

Kjo vajzë po çmend Instagram-in: Është e vërtetë apo jo?

6 Shtator 2016

Kjo vajzë po çmend Instagram-in: Është e vërtetë

Shumë vajza që postojnë fotografi të modifikuara në Instagram quhen “false” nga ndjekësit e tyre por, nuk mund të thuhet ekzaktësisht e njëjta gjë për @lilimiquela.
Ajo është shfaqur në Instagram pak muaj më parë dhe deri më tani, ka grumbulluar rreth 66 mijë ndjekës. Arsyeja? Pamja e saj e çudtishme që i ka futur të gjithë në dyshime: Është e vërtetë apo jo?
Vajza misterioze që nuk jep asnjë informacion për veten, ka tre lloje ndjekësish. Të parët janë ata që vetëm duan përgjigje: “Je e vërtetë?”; “Djema, është e vërtetë?”; “Je një kukull SIM?”.
Të dytët janë mosbesuesit. Këta sigurojnë komunitetin e Instagramit se ajo 100% nuk është e vërtetë.
Të tretët, janë ata që besojnë se vajza është e vërtetë dhe se me siguri është një dizajner grafik që modifikon fotot e veta në mënyrë që të duket e tillë.
Por ndërkohë që askush nuk e di me siguri për çfarë bëhet fjalë, të gjithë janë në një mendje. Fotot e saj jan me të vëretë hipnotizuese.

Burimi: Elite Daily

MOS I HUMBISNI